Domov » Novice » Poskusite premagati ta vizualni izziv tako, da v 15 sekundah poiščete drevo drugačno od drugih.

Poskusite premagati ta vizualni izziv tako, da v 15 sekundah poiščete drevo drugačno od drugih.

Za tako hitro opravljen test morate imeti izjemne sposobnosti. Ali menite, da vam bo uspelo?

Ste se pripravljeni zabavati? Če je odgovor pritrdilen, potem je ta vizualni test pravi zate. Poleg tega, da je ta mala uganka zabavna, je tudi odlična priložnost za oddih. To morate izkoristiti! Ne zanemarite trenutkov sprostitve, ki vam lahko pomagajo pobegniti pred pritiski vsakdanjega življenja. Zato se pripravite in začnite s preizkusom.

Kaj je vizualni test?

Z vizualnim testom boste ocenili svojo hitrost, stopnjo koncentracije ter sposobnosti opazovanja in analize. Tako boste morali opazovati sliko, ki vam jo bomo predlagali za prepoznavanje vsiljivca. Na sliki, ki vam jo bomo pokazali, je dejansko več dreves, skoraj vsa so enaka, vendar se eno od dreves razlikuje od drugih. Kot vidite, boste morali za dokončanje tega preizkusa najti vsiljivca. Poleg tega bo vaš čas omejen, saj boste imeli na voljo le 15 sekund za izbiro. Zato boste morali biti hitri in učinkoviti. Predvsem pa boste morali biti zelo zbrani, če želite uspeti.

©lava.si

Kakšen je smisel vizualnega testa?

Vizualne uganke so idealne za izboljšanje nekaterih kognitivnih sposobnosti. Pomagajo prepoznati morebitne težave s koncentracijo in zmanjšati s tem povezane motnje. Služijo tudi kot vadba za oči in možgane. S tovrstnimi vizualnimi testi se boste naučili bolje analizirati, kar imate pred seboj, in ne dovoliti, da bi kar koli ušlo vaši pozornosti. Posledično boste lahko bolje upoštevali vse podatke, ki jih imate, ko se boste soočali s problemom ali testom.

Časovni rok se je ravnokar iztekel. Ali vam je uspelo prepoznati vsiljivca?

Čestitamo tistim, ki jim je v tako kratkem času uspelo najti drevo, ki se razlikuje od drugih. Vaša razgledanost in učinkovitost sta resnično impresivni.

Tisti, ki vam ni uspelo najti drevesa, ki ste ga iskali, ne skrbite, pomagali vam bomo. V ta namen vas vabimo, da si še enkrat ogledate testno sliko. Nato se morate osredotočiti na drugo vrsto dreves od zgoraj. Nazadnje poglejte na sredino te vrste in videli boste drevo, ki ima ob sebi majhen bor. Če ga še vedno težko najdete, je tu rešitev v slikah.

©lava.si

Upamo, da vam je bil ta vizualni test všeč, in vas vabimo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih, da bodo uživali tudi vaši prijatelji.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.