Domov » Novice » Preizkus opazovanja: preizkusite svoje vizualne sposobnosti tako, da poiščete 12 razlik v manj kot 60 sekundah!

Preizkus opazovanja: preizkusite svoje vizualne sposobnosti tako, da poiščete 12 razlik v manj kot 60 sekundah!

Vsebina

igra dneva je serija vizualnih testov za preverjanje vaše sposobnosti iskanja razlik med dvema slikama. V tej igri, v manj kot 60 sekundah boste morali najti 12 razlik med dvema slikama, ki predstavljata pekarno.

© Lava.si

Vizualni testi so testi, namenjeni merjenju človekove sposobnosti razločevanja oblik in barv ter sposobnosti odkrivanja napak in nepravilnosti. To se lahko uporablja tudi za merjenje ostrine vida in natančnosti gibanja oči.

Ti testi so lahko zelo koristni za ljudi, ki delajo na medicinskem področju in morajo biti v stiku s slikami in grafi, da diagnosticirajo težavo ali bolezen.

igra dneva vzhod odličen način za vadbo vizualnih spretnosti in preverite, ali lahko najdete razlike med slikami, preden poteče čas. Čeprav je namenjena vsem starostim, je lahko še posebej zanimiva za otroke, saj jih nauči pozorneje opazovati stvari in opaziti majhne podrobnosti, ki naredijo razliko. Torej, ste kos izzivu?

Poišči 12 razlik

Vidiš dve sliki, ki sta videti enaki, vendar je dejansko 12 razlik, ki jih moraš najti! Če želite najti vse razlike, se morate res osredotočiti in natančno opazovati. Ne odvrnite oči od slike, dokler ne najdete vseh razlik. Vso srečo !

Ali si vedel ?

Pekarna je dejavnost, kjer se ukvarjamo predvsem s prodajo pekovskih izdelkov, kot so kruh, pecivo in pecivo. Pekarna lahko ponuja tudi druga živila, kot so sendviči, narezki, siri in pijače.

Pekarne se običajno nahajajo v urbanih središčih in so lahko samostojne ali del verige. Večina pekarn je specializirana za tradicionalno proizvodnjo pekovskih in slaščičarskih izdelkov z uporabo naravnega kislega testa ali mešanice pecilnega praška.

Rešitev vizualnega izziva:

Čestitke ljudem, ki so sprejeli izziv in uspeli najti 12 razlik med obema slikama, ki predstavljata pekarno, v manj kot 60 sekundah! Če niste bili uspešni, ne skrbite, spodaj vam bomo pokazali rešitev, da boste lahko sami videli razlike. Zato ostanite z nami in veselo igranje!

© Lava.si

Delite igro s prijatelji je odličen način za objavo. Ne glede na to, ali se vam je zdela zabavna, zanimiva, zabavna ali preprosto edinstvena, spodbudite druge, da jo igrajo, tako da jo delite na družbenih medijih.

Na svojem profilu lahko enostavno objavite povezavo in kratek predogled igre, da jo bodo lahko odkrili in igrali tudi vaši prijatelji. Če delite svojo strast do igre, si lahko prisvojite skupnost in prispevate k njeni priljubljenosti.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.