Domov » Novice » Preizkus opazovanja: preštejte vse sedmice, skrite med črkami Z, in dokažite, da ste pametni!

Preizkus opazovanja: preštejte vse sedmice, skrite med črkami Z, in dokažite, da ste pametni!

Tukaj je vizualni izziv, s katerim boste preizkusili svoje oči in inteligenco. Si ga upate sprejeti?

Ali ste vedeli, da lahko svoj IQ izboljšate s testi in miselnimi vajami? Tako kot mišice v telesu z redno vadbo rastejo, tako tudi možgani s pogostejšim spodbujanjem rastejo in se krepijo. Zato je čas, da prebudite svoje čute in trenirate možganske celice. Preizkusite se v tem testu koncentracije.

Vizualni test: «Koliko sedmic se skriva v tej seriji črk Z?»

Današnji vizualni test je odlična vaja, ki zahteva veliko razmišljanja, koncentracije in opazovanja. Zato je ta vizualna uganka učinkovit način za merjenje vaše inteligence. Ste še vedno pripravljeni na reševanje? Preden začnete, preberite naslednja navodila.

Spodaj najdete sliko z zaporedjem črk Z. Pozorno si oglejte sliko in poskusite najti vse skrite številke 7. Teh je več, zato se čim bolj osredotočite. Če vam jih bo uspelo najti vse v rekordnem času, bo to dokaz vaše inteligence. Vse je odvisno od vas!

©Lava.si

IQ test: pravi odgovor

Težava pri tem testu je, da sta število 7 in črka Z skoraj enaki. Na tej sliki sta tudi enake barve, zato ju je težko ločiti. Za razločevanje številk ste morali uporabiti svojo ostrino vida. Koliko številk 7 si našel?

Če ste našli vse številke 7, to pomeni, da ste lahko nadzorovali svoj vid in bili dovolj pozorni na sliko. Zagotovo imate oster vid. Čestitamo! Pravkar ste dokazali, da ste pametna oseba!

Ali vam je spodletelo? Ne skrbite, z rednejšo vadbo lahko to vedno nadoknadite na naslednjem testu IQ.

Rešitev

V tej seriji črk Z je bilo dejansko 17 številk 7. Rešitev si oglejte na spodnji sliki.

©Lava.si

Ne pozabite s tem vizualnim testom izzvati svojih prijateljev in družine, tako da delite povezavo. Tudi oni lahko preverijo raven svoje inteligence. In če imate čas za še en izziv, obiščite našo spletno stran. Našli boste veliko zabavnih testov IQ, s katerimi boste spodbudili in razgibali svoje možgane.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.