Domov » Novice » Preizkus opazovanja: Za iskanje telefona, skritega med igračami, imaš na voljo le 7 sekund!

Preizkus opazovanja: Za iskanje telefona, skritega med igračami, imaš na voljo le 7 sekund!

Ali ste vedeli, da imajo orlove oči več foveje kot človeške?

Zato imajo te veličastne živali tako oster vid. Zaradi teh fovej lahko orli zaznano povečajo za 6 do 8-krat. Vendar imajo nekateri ljudje izjemen vid in edinstvene sposobnosti opazovanja. Kaj pa vi? Imate dobro ostrino vida? Preverite in dokažite to v tem testu opazovanja!

Test IQ: “Kje je telefon na tej sliki?

Preverjanje lastne inteligence je predvsem zabavno. Prav tako pa lahko za nekaj sekund spodbudite svoje možgane. Današnji test bo preizkusil vaše sposobnosti opazovanja. Kako dobro vam bo šlo?

Ta vizualni test opravite tako, da si pozorno ogledate spodnjo sliko.

Prikazuje majhno družino v njihovem domu. Starša se zabavata s svojima otrokoma. Zdi se, da tudi njuna mačka uživa v tem družinskem druženju.

Vse igrače so razmetane po tleh sobe, vključno z vlaki, avtomobilčki, vrtečimi se konjički in plišastimi medvedki. Vendar na tej sliki niso samo igrače. Tu je skrit telefon. Poskusite ga najti. Na voljo imaš 7 sekund, da jo najdeš in opraviš ta preizkus opazovanja!

IQ test: Pravilni odgovor

Tvojih 7 sekund je poteklo! Zdaj je čas, da preverite, ali imate res orlovske oči ali ne!

Rešitev

Telefon je dejansko na desni strani slike, v zadnjem delu sobe. Najdete ga na desni strani očetove roke, ki drži avtomobilček.

Oglejte si spodnjo sliko in poiščite rešitev te vizualne uganke.

Ste našli telefon, preden se je izteklo sedem sekund? Resnično imaš orlovski vid, ki ga ima le malo ljudi. To pomeni, da so vaše sposobnosti opazovanja, ostrina vida in vidno razločevanje dobro razviti.

Če tega telefona niste našli, vam test ni uspel. Imate orlovske oči? Ne skrbite, svojo vidno zmogljivost lahko izboljšate z rednim spodbujanjem. Z opravljanjem drugih testov na spletnem mestu ste lahko prepričani, da vam bo uspelo.

Izzovite svoje prijatelje in družino z deljenjem tega testa IQ. Vaši prijatelji pa bodo lahko dokazali, da imajo dobre vizualne sposobnosti.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.