Domov » Novice » Preizkus osebnosti: izberite pričesko in razkrijte značaj, ki ga skrivate!

Preizkus osebnosti: izberite pričesko in razkrijte značaj, ki ga skrivate!

S tem osebnostnim testom odkrijte skrito lastnost svojega značaja!

Danes boste odkrili svojo skrito plat, ki je morda še ne poznate. Če želite v življenju napredovati, morate razvozlati vse svoje vidike. Zato ne čakajte več: sprejmite ta majhen izziv!

Osebnostni test: “Katera od teh frizur vam je najbolj všeč?

Na spodnji sliki je fotografija štirih ženskih glav, vsaka z drugačno pričesko. Ko si jih skrbno ogledate, izberite, katera od teh frizur in pričesk vam je najbolj všeč. Dovoljen je le en odgovor.

Test osebnosti: odgovori

Vrsta pričeske, ki vam je všeč, razkriva del vaše osebnosti. Ugotovite, kaj vaš odgovor pove o vas!

1.      Frizura 1: Zelo kratki lasje

Če ste se takoj odločili za prvo frizuro, to pomeni, da ste zrela oseba ter da ste družabni in mirni. Znate, kako dodati vrednost svojim odnosom in jih izboljšati. Za razliko od večine ljudi ste zaradi svoje osebnosti sposobni premagovati težave. Vaša slabost? Pogosto deluješ, ne da bi razmišljal!

2.      Frizura 2: kratki lasje

Ste izbrali drugo pričesko? Ste iskrena in preprosta oseba. Vaša osebnost vam omogoča dobro ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Radi imate tudi izzive in nove stvari. V zadnjem času ste se odločili spremeniti svoje navade do te mere, da se ljudje okoli vas počutijo nelagodno.

3.      Frizura 3: Srednje dolgi lasje

Vaša izbira pomeni, da ste oseba s trdno osebnostjo in močnim sistemom prepričanj. Svoj videz imate radi tudi zato, ker se zavedate, koliko truda ste morali vložiti, da ste ga dosegli. Imate karizmo: javno nastopanje vas ne straši.

4.      Frizura 4: dolgi lasje

Velik sanjač, ste poštena oseba. Radi imate romantiko in radi berete romantične zgodbe. V življenju ste po naravi precej zahtevni in ljubosumni. Po drugi strani pa se morate naučiti biti bolj organizirani, da bi izbrali pravo pot v življenju.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.