Domov » Novice » Preizkus vida: Ste v gozdu videli sovo? Poiščite ga v tem vizualnem izzivu.

Preizkus vida: Ste v gozdu videli sovo? Poiščite ga v tem vizualnem izzivu.

Dokaži, da sovo najdeš v manj kot 30 sekundah!

Pogosto se srečujemo z napačnim prepričanjem, da igre služijo le za odvračanje pozornosti od stresnega vsakdana. Nasprotno, vizualne igre, ki jih predlagamo, so najboljši način za urjenje možganov. Edini napor, ki ga morate vložiti, so vaše sposobnosti opazovanja, koncentracije, logike in pozornosti. Če niste prepričani, rešite ta izziv v času, ki ga imate na voljo!

Vizualni test: “Poišči sovo v gozdu.”

Če vam bo uspelo rešiti ta vizualni izziv, preden se izteče čas, boste dokazali, da ste skrbna oseba, odličen opazovalec in oseba, ki ne prenese časovnega pritiska. Ta vizualni test zahteva veliko pozornosti in koncentracije. Le tisti, ki obvladajo te veščine, bodo uspešni. Ste pripravljeni na izziv? Tukaj so vaša navodila.

Na naslednji sliki je fotografija gozda sredi zime. Če na prvi pogled ne vidite žive duše, vedite, da se med drevesi skriva sova, ki bdi nad celotnim zasneženim gozdom. Da bi rešili ta vizualni izziv, morate najti ptico v manj kot 30 sekundah. Vaš časovni rok se začne zdaj! Veliko sreče!

Najdi kamuflado v tem vizualnem prikazu (Genial Gurú)

Vizualni test: pravilen odgovor na test

Konec je! Preden razkrijemo rešitev tega vizualnega izziva, kako ste našli to igro? Je bilo 30 sekund dovolj ali preveč? Ali ste se med testiranjem lahko čim bolj osredotočili?

Zdaj je čas, da razkrijemo natančno lokacijo sove na tej sliki.

Solución del reto: Aquí está la respuesta (Genial Gurú)

Rešitev : Sove so nočne plenilke, ki lahko lovijo v temi. Zato na tej sliki zimske noči naša skrita sova ne spi. Njegove oči so široko odprte in iščejo hrano. Te velike oči so lahko razlog, da jih imate. Ti dve majhni beli lučki sta videti kot padajoči sneg. Oglejte si sovo na naslednji sliki.

Če vam je uspelo najti skrito sovo, imate zelo visoko ostrino vida in pozornost do podrobnosti, dobro opravljeno! Če pa niste našli pravega odgovora, lahko vedno nadaljujete z reševanjem tovrstnih vizualnih izzivov in izboljšate svoje znanje!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.