Domov » Novice » Preizkusite svoje vizualne sposobnosti in poiščite znak, ki bi moral biti v praznem šestkotniku.

Preizkusite svoje vizualne sposobnosti in poiščite znak, ki bi moral biti v praznem šestkotniku.

Da bi rešili to uganko, morate imeti zelo dobre vizualne sposobnosti!

Ne pozabite na kratek odmor med dnevom, da se za nekaj minut izognete vsakodnevni rutini in pritiskom. Za pomoč vam predlagamo, da poskusite opraviti ta vizualni test. Tako se boste lahko za nekaj časa sprostili in odvrnili pozornost, zato ga izkoristite. Osredotočite se, saj je čas, da začnete.

Kakšna so navodila za to vizualno uganko?

Za dokončanje te uganke boste potrebovali kombinacijo koncentracije, opazovanja in vizualnih spretnosti. Na sliki, ki vam jo bomo pokazali, bosta dva šestkotnika, sestavljena iz majhnih šestkotnikov rumene in modre barve. Pri tej sestavljanki bo cilj združiti oba šestkotnika, da bo ostal samo en. Vaša naloga bo, da si predstavljate rezultat te kombinacije in izberete enega od osmih šestkotnikov, ki vam jih bomo predlagali.

©Lava.si

Kakšen je smisel reševanja vizualne uganke?

Vizualne uganke, ki so zelo priljubljene v družabnih omrežjih, so pravi vir zabave in razvedrila. Vendar imajo te uganke poleg zabavne tudi zelo uporabno plat. Omogočajo vam namreč, da delate na svoji koncentraciji in jo tako izboljšate. Posledično se lažje osredotočimo na podrobnosti in jih po potrebi upoštevamo. Nato pomagajo pri prepoznavanju morebitnih težav z vidom, kar bo omogočilo hitrejše in pravočasno odzivanje. Nazadnje so vizualne uganke odlične za optimizacijo časa z urjenjem sposobnosti opazovanja.

Ali vam je uspelo rešiti to vizualno uganko?

Odgovor je bil šestkotnik številka 7! Čestitke tistim, ki vam je uspelo najti rešitev te uganke: imate odlične vizualne sposobnosti.

Tisti, ki niste našli pravega odgovora, ne skrbite. Rešitev v slikah je tik pod njo in vse vam bomo razložili.

©Lava.si

Če ste si pozorno ogledali predstavljeno sliko, ste morali opaziti, da sta modra kroga pri združevanju obeh šestkotnikov zakrila rumena kroga in ne obratno. Na podlagi tega načela ste si morali predstavljati znak, ki ga tvorita modra kroga. Seveda ste morali upoštevati tudi rumene kroge, ki naj bi ostali. Vse je bilo stvar koncentracije in opazovanja, da si razumel, da je pravi odgovor šestkotnik 7.

Upamo, da ste uživali v tem malem izzivu. Če vam je bil všeč, ga delite na svojih družabnih omrežjih, da ga bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.