Domov » Novice » Preizkusite svoje vizualne sposobnosti in poskusite najti mali žebelj v manj kot 20 sekundah!

Preizkusite svoje vizualne sposobnosti in poskusite najti mali žebelj v manj kot 20 sekundah!

95 % ljudi, ki so poskusili, ni uspelo. Ali menite, da se lahko spopadete s takšnim izzivom?

Danes vam predlagamo, da si vzamete nekaj minut in pobegnete od rutine in stresa vsakdanjega življenja in odgovornosti. V ta namen vam predlagamo, da poskusite opraviti ta vizualni test. Njegov namen je omogočiti vam, da se sprostite, ne da bi pri tem zapravili preveč časa. Zato se pred začetkom tega testa udobno namestite. Začnite takoj, ko se boste počutili pripravljeni.

Kako opravim ta vizualni test?

Prikazali vam bomo sliko, na kateri so naključno raztresena različna orodja. Ker gre za vizualni test, boste morali uporabiti svoje vizualne sposobnosti in na sliki poiskati majhen žebelj. Če želite uspeti, se morate osredotočiti in biti natančni. Poleg tega imate za iskanje žeblja na voljo le 20 sekund. Da boste uspešni, vam svetujemo, da pozorno opazujete podrobnosti na sliki. Pripravite štoparico, saj je čas za začetek.

©lava.si

Zakaj opraviti vizualni test?

Ne pozabite, da so izzivi in uganke zelo koristni za optimizacijo in izboljšanje kognitivnih sposobnosti. Vaši možgani bodo ostali aktivni in zdravi, saj služijo kot vaje. Zlasti vizualni testi pomagajo izboljšati spomin in sposobnost učenja. Še pomembneje pa je, da takšni testi pomagajo prepoznati morebitne težave z vidom in se hkrati borijo proti stresu. Zato so testi vida zelo koristni za vid in kognitivne sposobnosti. Pomembna podrobnost je, da testi vida ne povzročajo pritiska, saj so v obliki igre in ne pravega testa.

Pravkar je minilo 20 sekund. Ali vam je uspelo najti majhen žebelj?

Najprej čestitamo tistim, ki jim je uspelo najti mali žebelj v določenem času. Vedeti morate, da 95 % tistih, ki so poskušali, ni uspelo. Če ste ga torej našli, imate izjemne sposobnosti. Zato vam še enkrat čestitamo.

Tisti, ki vam to ni uspelo, pa ne paničarite, saj vam bomo podali rešitev. V ta namen si še enkrat oglejte sliko. Tik nad ključem na levi, če ga dobro pogledate, boste videli majhen žebelj. V pomoč vam je slikovna rešitev:

©lava.si

Če vam je bil ta vizualni test všeč, vas vabimo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih, da ga bodo lahko poskusili premagati tudi vaši prijatelji.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.