Domov » Novice » Ptice so se razkropile na tej sliki, poiščite jih!

Ptice so se razkropile na tej sliki, poiščite jih!

Ali imate ostro oko za iskanje pajka?

Vsebina

V tej seriji čebel se je skril pajek, treba ga je najti. Ste vedeli, da je pajek zelo ekološki? Pravzaprav sama izdela lastno platno in se z njim hrani, da ustvari novo platno. Zahvaljujoč tej tehniki lahko plete svojo mrežo, tudi če že nekaj dni ni imela plena. Pojdimo k igri, kjer poskušamo najti pajka, ki je vsiljivec dneva.

©lava

Kje je pajek?

Imate nekaj minut pred seboj? Ali pa se želite sprostiti? Ta igra je popolno ravnotežje med sprostitvijo in razmišljanjem. Bodite prepričani, da boste morali malo razmisliti, ne da bi preveč utrudili svoje možgane. Ne glede na to, ali ste otrok ali odrasel, ta test je dostopen vsem.

Spodbuja vaše možgane tako, da razvija vaš občutek za opazovanje in vašo sposobnost zaznavanja podrobnosti. Poleg igrivega vidika je lahko tudi koristen za vašega otroka in mu pomaga, da se osredotoči na določeno nalogo. Lahko je odličen način za izboljšanje vaših spretnosti v šoli. Kako deluje je zelo preprosto: imate sliko in opaziti morate pajka, ki na njej ne bi smel biti.

Kako najti pajka?

Iskanje pajka na tej sliki, kjer je le videti, da ima čebele, se morda zdi težak izziv. Dejansko je stopnja zahtevnosti te preizkušnje precej visoka in potrebna bo dobra koncentracija. Vendar je lahko preprosto, če upoštevate te preproste nasvete. Najprej si je pomembno predstavljati obliko pajka. Po 8 nogah ga bo mogoče ločiti od serije.

Nato je pomembno, da si sliko predstavljate kot celoto in natančno preučite vsako podrobnost slike. Poiščite znake, ki bi vam lahko pomagali opaziti pajka, in ne pozabite, da bo pajek verjetno zakamufliran med čebelami.

Poiskati boste morali nekaj, kar izstopa od čebel. Na primer, lahko poiščete drugo barvo ali drugačno obliko. Koristno je tudi, če se ozrete po robovih slike, saj je v tovrstnih igrah pogosto vsiljivec tam, kjer ga najmanj pričakujete.

Rešitev tega testa

Pajek je bil skrit v zgornjem levem kotu slike. Ste opazili? Če je tako, čestitke! Imate odličen vid. Pajka je bilo težko opaziti. Če tega še niste videli, ne skrbite. Z vajo in časom lahko premagate vse te vrste testov.

©lava

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.