Domov » Novice » Rešite to uganko tako, da navedete število trikotnikov na sliki! To lahko stori le eden od petih ljudi.

Rešite to uganko tako, da navedete število trikotnikov na sliki! To lahko stori le eden od petih ljudi.

Ali ste odličen opazovalec, lahko preverite tako, da rešite ta vizualni test.

Ta vizualni izziv, ki vam ga bomo danes ponudili, se morda sprva zdi preprost, vendar je lahko težji, kot si mislite. Zahteva skrbno pozornost do podrobnosti ter sposobnost zaznavanja skritih oblik in vzorcev. Ste pripravljeni na izziv? Pokažite nam svoje sposobnosti vizualnega zaznavanja. To je odvisno od vas!

Preizkus dneva: rešite sestavljanko tako, da poiščete točno število trikotnikov

Vaša naloga je, da si ogledate spodnjo sliko, ki jo sestavlja zvezda.

©lava.si

Slednja je pravzaprav zbirka več zvezd, katerih število boste morali uganiti. Globoko se morate osredotočiti in odmisliti vse motnje, ki vas morda motijo. Ker čas ni omejen, lahko pred odgovorom dobro premislite. Preberi, kaj boš izvedel.

Zakaj bi moral opraviti ta očesni test?

Obstaja več dobrih razlogov za izvedbo tega očesnega testa. Prvi je, da ocenite svojo sposobnost opazovanja stvari okoli sebe. To je vaja, ki vam bo omogočila, da se ne boste ujeli v past videza. Z reševanjem tovrstnega testa vida boste začeli pripisovati velik pomen vsaki podrobnosti. Temeljitost in natančnost pa vam bosta pomagali pri doseganju ciljev.

Odgovor: to je število trikotnikov na fotografiji

Če ste pravilno prešteli, je na fotografiji 8 trikotnikov. Upoštevati morate dva velika trikotnika v notranjosti. Poleg tega je na zunanji strani še 6 trikotnikov, ki tvorijo točke zvezde.

©lava.si

Če vam je uspelo, vam čestitamo. Ta uspeh preprosto kaže, da ste zelo inteligentna in pozorna oseba. Na vas videz ne vpliva zlahka. Poleg tega se znate osredotočiti, kar je v današnjih časih zaradi številnih motečih dejavnikov zelo težko. Po drugi strani pa bodo morali tisti, ki jim ni uspelo, za izboljšanje in reševanje težav vaditi druge izzive. Začnite z manj zapletenimi preizkusi in z napredovanjem povečujte zahtevnost.

Če ste v tem preizkusu uživali, potem ni razloga, da bi ga zadržali zase. Reševanje te uganke bo namreč morda zanimalo tudi vaše prijatelje ali sorodnike.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.