Domov » Novice » Rešite uganko dneva: Na sliki je moški iz prihodnosti. Poiščite ga!

Rešite uganko dneva: Na sliki je moški iz prihodnosti. Poiščite ga!

Če vam uspe rešiti uganko dneva, imate močan deduktivni um.

Ali ste vedeli, da lahko oko zabeleži vizualne informacije za delček sekunde? Zaradi posebnega dela mrežnice oko razbere in zabeleži slike, zato lahko vidimo gibanje. Ko govorimo o sekundah, ali boste lahko videli osebo, ki ne sodi na to sliko? Uporabiti boste morali vse svoje vizualne sposobnosti, pa tudi logiko. Sprejmite izziv!

Kje na tej sliki je oseba iz drugega časa?

Pri ugankah je treba najti logičen odgovor. Pogosto presega naš razum in za to, da ga lahko razumemo, potrebujemo minimalno inteligenco. V današnjem izzivu je treba med zbranimi ljudmi poiskati tistega iz prihodnosti.

Za izvedbo tega vizualnega preizkusa si morate natančno ogledati spodnjo sliko. Prikazuje običajen prizor zbranih ljudi. Če pa pogledate od blizu, se zdi, da se en posameznik ne sklada s pokrajino ali bolje rečeno z okolico. To je predmet uganke. Je to moški, ženska ali otrok? Na vas je, da imate odprte oči in odkrijete vsiljivca. Po določeni logiki in vaših analitičnih sposobnostih obstaja nekaj, kar lahko to osebo izda. To ugotovite v 15 sekundah.

©Lava

IQ test: ali ste našli pravi odgovor? Tu je namig, ki vam bo pomagal

15 sekund se izteče, testa je konec! Ali vam je uspelo ugotoviti, kdo ni iz tega časa?

Izziv je še posebej težak, vi pa nimate odgovora? Prepričajte se, da je izziv uspelo rešiti le 40 % tistih, ki so ga sprejeli. Tu je rešitev uganke.

Rešitev testa

Čeprav uradno ne poznamo tehnologije, ki bi lahko potovala skozi čas, na tej sliki moški na desni z walkmanom povsem izstopa iz pokrajine.

©Lava

Če pogledate sliko kot celoto, se zdi, da so ljudje v primerjavi z walkmanom iz drugega obdobja. Stil oblačenja je videti kot iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, saj imajo ženske dolge obleke z nepokritimi rokami. Ta čas so zaznamovala tudi klasična moška oblačila, hlače in srajce.

Walkman je na sliki nenavaden, saj je bil prvi model izdelan leta 1979. Zato v tem letu ni na mestu. Če ste našli odgovor, imate dobre analitične sposobnosti. Navsezadnje človeka iz prihodnosti od drugih loči le 20 let. Čestitamo, lahko ste ponosni na svoje deduktivne sposobnosti.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.