Domov » Novice » S tem očesnim testom boste ugotovili, ali je vaš vid tako oster kot orlov!

S tem očesnim testom boste ugotovili, ali je vaš vid tako oster kot orlov!

Ali mislite, da imate dovolj vizualnih sposobnosti, da v 30 sekundah najdete šest skritih živali?

Imate radi optične iluzije? Imate radi izzive? Potem je ta test za vas. Zabavajte se in osvobodite svoj um. Ta test je kot nalašč za sprostitev med vadbo. Ne oklevajte in začnite takoj, ko se boste počutili pripravljeni.

Kaj vsebuje ta vizualni test?

Pri tem vizualnem preizkusu vam bomo predstavili sliko pokrajine. Vendar to ni kar tako, saj se na njej skriva več živali.

©lava.si

Zaradi optične iluzije je v pokrajini skritih šest živali, vi pa jih morate najti. Za to imate na voljo le 30 sekund, kar je pravi izziv, ki zahteva koncentracijo, dober občutek za opazovanje in nekaj ustvarjalnosti. Ne bomo vam povedali, katere živali morate najti. Na vas je, da uporabite svojo domišljijo in poiščete živali, ki so tako dobro skrite na sliki. Zdaj si pripravite štoparico, saj je čas za začetek preizkusa.

Kakšen je smisel vizualnega testa?

Najprej, kaj je optična iluzija? Gre za iluzijo, ki jo povzroči vidni sistem na vašo vizualno zaznavo. Optična iluzija torej otežuje razlikovanje prizora, oblike ali barve na dani sliki. Drugič, pomembno je vedeti, da so te iluzije zelo priljubljene na družbenih omrežjih in da se mnogim zdi zelo zabavno poskušati videti skozi te iluzije. Nato je pomembno omeniti, da lahko tovrstni vizualni testi izboljšajo vašo sposobnost koncentracije in optimizirajo vašo intelektualno zmogljivost. Tovrstni testi lahko namreč delujejo kot vadba za vaše oči in možgane. Nazadnje, vizualni izzivi so zelo koristni tudi za zmanjševanje stresa in težav s koncentracijo.

30 sekund se je izteklo. Ste opravili izziv?

Čestitamo tistim, ki jim je v 30 sekundah uspelo najti vseh 6 živali. Vaš vid je resnično oster in jasen kot orlov.

Tisti, ki živali niste uspeli prepoznati, ne skrbite, pomagali vam jih bomo najti. V ta namen vas vabimo, da si ogledate spodnjo rešitev v slikah.

©lava.si

Če se vam je ta test zdel zabaven, vas vabimo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih, da ga boste lahko delili z drugimi.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.