Domov » Horoskop » Škorpijoni potrebujejo velik odmerek iskrenosti do sebe, da se osvobodijo.

Škorpijoni potrebujejo velik odmerek iskrenosti do sebe, da se osvobodijo.

Horoskop za 26. december 2022. Preberite današnji horoskop za svoje znamenje. Poiščite dnevne horoskope z napovedmi za ljubezen, denar ali zdravje. Ugotovite, kaj so vam danes pripravile zvezde.

Oven

V številnih situacijah, ki ste jih doživeli v zadnjem času, ste morda delali prenagljene sklepe in napake, ne da bi se tega zavedali. Pravzaprav se boste po nepotrebnem izčrpali in se na koncu spraševali, zakaj ste tako utrujeni.

Taurus

Preživljate eno najpomembnejših obdobij v svojem življenju, zato je priporočljivo, da ste previdnejši in modrejši pri vsem, kar počnete, od najpreprostejših do najzahtevnejših stvari.

Gemini

Ta dan je poseben in vas poziva, da ste preudarni in razumni pri vsem, kar počnete, da ohranite vse, za kar ste se v zadnjem času trudili. Pomembno je, da jasno poveste, v kakšni situaciji se nahajate.

Rak

Morda je še več stvari, ki vam niso všeč in jih niste pripravljeni kmalu sprejeti. Morda pa se sprašujete, ali vas je ta pristop spravil v rutino.

Leo

Če čakate, da bo prišel nekdo vpogleden in popravil, kar je v vašem življenju pokvarjeno, boste čakali še dolgo, dolgo časa. Vsako težavo je bolje reševati potrpežljivo, korak za korakom.

Devica

Morda se zvečer preveč borite s svojimi temnimi mislimi, strahovi in skrbmi. Razblinili se bodo sami od sebe, vendar bi bilo škoda, če bi v tem času z njimi izgubljali čas.

Tehtnica

Trenutno ste sami ključ do svojih težav, zato bi bilo dobro, da to upoštevate, zlasti ko iščete razlago za najtežje situacije, s katerimi se soočate.

Škorpijon

Da bi se osvobodili pasti svojih napačnih prepričanj, potrebujete veliko mero iskrenosti do sebe. Za to je potreben pogum.

Strelec

Ste zelo dinamični, še posebej, ko ugotovite, da je stožec sence, v katerem ste bili prisiljeni ostati tako dolgo, sam izginil. Kljub temu morate biti pri vsem, kar počnete, previdni, da se ne izčrpate po nepotrebnem.

Kozorog

Ste povsem drugačnega razpoloženja kot pred nekaj dnevi, ne da bi vedeli, zakaj. Trenutno vam ni treba izvedeti veliko, vendar se lahko pripravljate na spremembo prednostnih nalog.

Vodnar

Za presojo lastnih eksistencialnih izbir, odkrivanje njihovega pomena ali njihove logičnosti ali odsotnosti potrebujete jasne moralne predpostavke najvišje možne kakovosti.

Ribe

Nad vašim družinskim življenjem vedno visi temačen element, ki vam preprečuje, da bi uživali v dobrih stvareh ali videli nevarnosti, kakršne so.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.