Domov » Novice » Ste prepričani, da so vaše oči iz želeja? To dokažite tako, da v manj kot minuti najdete 5 razlik med ženskami in psi.

Ste prepričani, da so vaše oči iz želeja? To dokažite tako, da v manj kot minuti najdete 5 razlik med ženskami in psi.

Očesni test je izziv, ki ga je treba opraviti v določenem časovnem okviru. Odvisno od igre lahko traja 5 sekund, 10 sekund, 20 sekund ali celo minuto. Z njo razvijate sposobnosti opazovanja, pozornost do podrobnosti in koncentracijo.

Naslednji test bo zahteval veliko koncentracije in predvsem opazovanja.

Cari 5 perbedaan pada gambar wanita yang berjalan bersama anjing kesayangan pada tes focus.

Minutni izziv

V tem izzivu imate dve skoraj enaki sliki. Na vsaki od njih je ženska, ki na ulici sprehaja svojega psa. Na drugi sliki je 5 napak. Vaša naloga je, da v manj kot minuti prepoznate te netipične snovi.

Na prvi pogled je videti preprosto, vendar premislite še enkrat. Nekaterim ljudem se to zdi zelo dolgo, zato zmanjšuje njihovo budnost in koncentracijo. Vendar ta test zahteva veliko pozornosti, če ga želite rešiti pravočasno.

Ne pozabite vklopiti štoparice, da preverite, kako dobro vam je šlo. Povabite svoje prijatelje, naj se udeležijo tega izziva.

Rezultat

To je to, to je konec časovnika. Čas je, da preverite, ali imate vse odgovore.

Letak 5 perbedaan gambar wanita bersama anjing.

Na drugi sliki vidimo, da je :

  • Prva napaka je v ženski levi obrvi, ki jo delno zakrivajo lasje;
  • tudi druga napaka je na ženski, vendar tokrat na njeni levi roki, ki je upognjena;
  • še vedno na mladi ženski, tretja napaka je vidna na njeni desni nogi, na pregibu hlač, blizu gležnja;
  • Četrto in peto napako boste našli pri psu. Četrti je na verigi ob gobcu, peti pa na obliki leve zadnje noge, ki se zdi širša.
mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.