Domov » Novice » Ste prepričani, da ste občutljivi? Med ženskami, ki igrajo odbojko, je nemogoče opaziti 3 razlike.

Ste prepričani, da ste občutljivi? Med ženskami, ki igrajo odbojko, je nemogoče opaziti 3 razlike.

Z rastjo se možgani razvijajo glede na dražljaje, ki jih prejemajo. Težje kot je delo, ki mu ga naložite, lažje bo hitro reševal uganke in težave. Vizualni testi so eden od načinov za povečanje ostrine možganov in uma. Izboljšujejo sposobnosti opazovanja in pozornost do podrobnosti. Po opravljenih testih boste postali pametnejši kot običajno. Kaj če bi s tem izzivom preizkusili svojo občutljivost?

Iskanje napak

Na tem natečaju sta na voljo dve sliki. Na prvi pogled sta istega izvora. Na obeh slikah sta dve ženski, ki igrata odbojko na plaži. Pravila so preprosta, prepoznati moraš tri napake, ki pomenijo razliko med dvema slikama. In to še ni vse, saj morate ta test opraviti v 25 sekundah. Priskrbite si časovnik in preverite, kako vam je šlo.

Carilah 5 perbedaan pada gambar wanita bermain voli pada tes fokus dengan cepat.

Raztopina za vizualni preskus

Ali ste našli kakšne napake? Če je tako, je to super! Imate zelo ostro oko.

Če ste jo spregledali, je tu rešitev.

Letak 5 perbedaan pada gambar tes focus.

Prva napaka je pričeska prvega igralca. Opazite, da je tik nad očali njegova linija las drugačna.

Druga napaka je žoga. Pozorno si oglejte rumeno črto, ki je narisana na njem. Na prvi sliki se modra črta konča pod trakom na dnu, na drugi sliki pa se nadaljuje vse do vrha.

Tretja razlika je v pesku ob stegnu drugega igralca.

Namen vizualnih testov

Vizualni testi so zabaven in zanimiv način ocenjevanja intelektualnih sposobnosti. Pomagajo tudi izboljšati kognitivne sposobnosti. Z drugimi besedami, po vsakodnevni vadbi boste imeli drugačne možgane. Bolje se bo spopadal s kompleksnimi situacijami in hitro razmišljal o rešitvah.

Obstaja več vrst vizualnih testov. Vsi se osredotočajo na vašo vizijo. Poleg možganov preizkušajo tudi oči, saj sta ta dva organa neločljivo povezana. Sledijo testi optičnih iluzij, pri katerih se morate zelo osredotočiti. Pri tej vrsti izzivov je vsebina tako skrita v podrobnostih, da le manjšini uspe sestavljanko rešiti v predvidenem času.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.