Domov » Astrologija » Ta tri znamenja bodo februarja 2023 prejela slabe novice! Ste zaskrbljeni?

Ta tri znamenja bodo februarja 2023 prejela slabe novice! Ste zaskrbljeni?

Februar 2023 je mesec, ki bo bogat s spremembami in presenečenji. Položaj Jupitra v Ovnu in tranzit Merkurja v Vodnarju bosta vplivala na več znamenj zodiaka, in to ne vedno tako, kot si želimo! Nekateri od nas bi lahko prejeli slabe novice in se soočili s težavami. Vendar lahko s pravo pripravo in malo sreče te ovire premagamo zahvaljujoč astrološkim napovedim. V tem članku predlagam, da odkrijete astrološke napovedi za vsako znamenje zodiaka, da boste lahko načrtovali prihodnji mesec.

Februarja bo zelo močan vpliv zvezd. Največji planet v sončnem sistemu, Jupiter bo vstopil v znamenje Ovna, Merkur pa se bo premaknil v znamenje Vodnarja.. Ti premiki planetov bodo pomembno vplivali na astrološka znamenja. Nekatera znamenja bodo imela koristi od vpliva Jupitra in Merkurja in bodo morda deležna novih priložnosti ali novega pogleda na življenje.

Po drugi strani pa bodo druga znamenja verjetno prejela slabe novice. Ljudje, ki pripadajo tem znakom morajo biti previdni in ohraniti mirnost da bi se spopadli s težavami, ki se lahko pojavijo.

Končno lahko tranzit Jupitra in Merkurja v februarju vsem astrološkim znamenjem prinese pozitivne spremembe, če jih boste znali sprejeti.

Dvojčki

Dvojčki naj februarja pričakujejo nekaj ne preveč prijetnih novic, saj bosta njihova vladajoča planeta, Merkur in Venera, nasproti Urana.

Ta astrološka konfiguracija lahko povzroči nenadne in nepredvidljive spremembe, ki bodo neposredno vplivale na njihove finance, kariero in osebno življenje. Konec meseca bo v Vodnarja vstopil tudi Mars, kar lahko pomeni, da se bodo Dvojčki soočili z nepredvidenimi težavami.

Strelec

Strelci naj bodo februarja previdni, saj bi lahko opozicija med Jupitrom in Neptunom povzročila težave s komunikacijo in koncentracijo. Poleg tega bo Saturn ves mesec v kvadraturi z Uranom, kar pomeni, da morajo biti strelci pripravljeni na nepričakovane izzive.

Čeprav teh slabih novic ni prijetno slišati, morajo Strelci ostati mirni in vztrajni, da bodo prebrodili to težko obdobje.

Vodnar

Foto: © Canva

Vodnar bo februarja občutil tudi negativne učinke astroloških konfiguracij. Planet Mars bo konec meseca vstopil v znamenje Vodnarja, kar pomeni, da lahko osebno in poklicno življenje Vodnarjev zmotijo nepredvidljive odločitve.

Poleg tega bi lahko opozicija Plutona in Urana Vodnarje spravila v težak finančni položaj. Vendar bi morali pokazati potrpežljivost in pogum, da bi premagali to slabo situacijo.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.