Domov » Astrologija » Ta tri znamenja bodo marca začela lepo romanco. Prepustite se romantičnemu nagonu!

Ta tri znamenja bodo marca začela lepo romanco. Prepustite se romantičnemu nagonu!

Z Jupitrom v Ovnu so številna znamenja zodiaka na praguvznemirljive pustolovščine. Najmočnejši in največji planet v sončnem sistemu bo nosil znamenje Ovna in tako vplival na znamenja na enak način kot Sonce in Luna. Rojeni pod vplivom Ovna bodo imeli veliko sreče in bodo doživeli mesec, poln novih možnosti in priložnosti.

Jupiter v Ovnu bo vplival tudi na druga zodiakalna znamenja. Ta znamenja bodo lahko izkoristila pustolovski duh Ovna in se pripravila na možnost začetka lepe ljubezenske zgodbe. Zvezde so poravnane in ponujajo bogat in pozitiven marec tistim, ki so pripravljeni sprejeti nove pustolovščine, ki so pred njimi.

Na spletni strani . gibanje planetovkot je Jupiter v Ovnu, so vir vpliva in napovedi za astrologe. Marca bo več znamenj zodiaka imelo koristi od tega vpliva in bo doživelo čudovito ljubezensko zgodbo. To obdobje bo še posebej ugodno za odkrivanje novih čustev in porajajočo se ljubezen. Tisti, ki jih zanima ljubezen, naj izkoristijo te trenutke, da izkoristijo svojo priložnost in morda celo ustvarijo trajne vezi. Planeti bodo poskrbeli za vse ostalo, da se bodo odnosi razcveteli in zdravo in trajno razmerje. Zato lahko se prepustite svojemu romantičnemu nagonu za ta kratek čas in se prepustite svojemu srcu, da vas vodi.

Dvojčki – (21. maj – 21. junij)

Dvojčki imajo v tej sezoni zelo zanimivo obdobje, saj sta njihova vplivna planeta Mars in Merkur trenutno v znamenju Raka. To pomeni, da so Dvojčki bolj kot kdaj koli prej motivirani za začetek lepe ljubezenske zgodbe. Boste bolj drzni in ustvarjalni, kar vam bo pomagalo najti različne načine za sporočanje svojih čustev.. Počutili se boste zelo optimistično in navdušeno, ko boste poskusili nekaj novega in vznemirljivega.

Škorpijon – (24. oktober – 22. november)

Na škorpijone bosta v tej sezoni močno vplivala tudi Mars in Merkur, kar pomeni, da boste z nekom iskali globoko in strastno povezavo. Bolj boste odprti do ljudi okoli sebe in veliko bolj pripravljeni deliti svoje intimne misli z nekom, ki ga imate radi. Vaš intuicija bo zelo močnaTo vam bo pomagalo pri sprejemanju pravilnih odločitev glede vašega odnosa. Točno veste, kaj potrebujete, zato zaupajte svojim instinktom.

Vodnar – (21. januar – 19. februar)

Za vodnarje bo ta sezona zelo pomembna za iskanje ljubezni. Mars in Merkur v tem času vplivata na znamenje Vodnarja, kar pomeni, da bo boste čutili veliko željoČutili boste veliko željo, navdušenje in strast, da bi našli nekoga, s katerim bi delili svoj čas. Vaš um je bolj odprt kot kdajkoli prej in vaša pozitivna naravnanost kaže, da ste pripravljeni najti smiselno razmerje. Vzemite si čas in razmislite o tem, kaj si resnično želite, preden naredite korake proti prihodnosti.

Oglejte si tudi članek o treh znamenjih, ki bodo v začetku marca v središču intenzivnih napetosti, ter članek o treh znamenjih, ki bodo doživela zapleten marec.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.