Domov » Astrologija » Ta tri znamenja bodo v začetku marca v središču močnih napetosti, vas skrbi?

Ta tri znamenja bodo v začetku marca v središču močnih napetosti, vas skrbi?

V začetku marca 2023, se Mars premakne v Dvojčke in začne razkrivati astrološke napovedi, ki bodo vplivale na naš mesec. Dvojčki so zelo intelektualno in komunikativno znamenje, njegove učinke pa občutijo vsa znamenja zodiaka. Te napovedi so še posebej močne, če jih spremljajo vplivi planeta, ki vlada posameznemu znamenju.

V tretjem mesecu leta 2023 se v odnosih in karieri čutijo napetosti. Mars v Dvojčkih je mešanica čustev in logike, kar nas lahko pripelje do konfliktov in poudarjanja naših razlik. Videli bomo nekatera zodiakalna znamenja, ki jih bo to gibanje zelo spodbudilo, in druga, ki bodo pod stalnim pritiskom.

Astrologija nam lahko pomaga krmariti po teh razburkanih vodah in razumeti, kako se lahko odzovemo na težavne situacije. V tem članku si bomo ogledali, kako lahko Marsovo gibanje vpliva na posamezna znamenja zodiaka in kako lahko kar najbolje izkoristimo ta burni čas. Pripravite se na to, kako nam lahko planet vojne pomaga pri obnovi in medsebojnem povezovanju.

V začetku marca bo planet Mars v znamenju Dvojčkov, kar pomeni, da bo planetarna gibanja bodo še posebej aktivna. Ta položaj bo nekaterim znamenjem dal večjo moč in dodatno moč za soočanje s težavami in doseganje ciljev. Hkrati pa lahko Marsov vpliv povzroči tudi napetosti med prizadetimi znamenji. Ljudje pod tem vplivom morajo biti zato previdni in pozorni na svoje odnose z drugimi. Njihova dejanja in besede bi si lahko razlagali različno in povzročili napetosti. Pomembno je, da si vzamejo čas za premislek, preden ukrepajo ali govorijo, da bi se izognili nepotrebnim nesporazumom in konfliktom. Da bi kar najbolje izkoristili vpliv Marsa v Dvojčkih, je priporočljivo, da se bolj zavedajo gibanja planetov in so bolj odločni pri izvajanju projektov.

Lev (od 23. julija do 22. avgusta)

Začetek marca bo za Leve zelo intenziven, saj bodo pod vplivom svojih planetov, kot sta Mars in Jupiter. Ta dva planeta bosta imela velik vpliv na njihovo življenje in počutje. Levi se bodo soočali s težkimi situacijami in intenzivnimi napetostmi ter se bodo morali najti notranjo moč, da se z njimi spopadejo.. Zavedati se morajo tudi, da lahko najdejo rešitve za svoje težave, če se jih lotijo mirno in modro. Za leve je to primeren čas za sprejemanje pomembnih odločitev, ki lahko vplivajo na njihovo prihodnost.

Devica (od 23. avgusta do 22. septembra)

Začetek marca bo za Device zelo naporen čas, saj bodo pod vplivom svojih planetov, kot sta Venera in Saturn. Ti planeti bodo v življenja Devic vnesli veliko negotovosti in napetosti. Osredotočiti se bodo morale na svoje cilje in dobro počutje, da bi Osredotočiti se bodo morale na svoje cilje in dobro počutje, da bi uravnovesile svoje sanje z resničnostjo. Prav tako se bodo morali naučiti obvladovati svoja čustva, saj bodo ta močno vplivala na njihovo življenje. Device morajo ostati mirne in sprejemati prave odločitve, da bi dosegle, kar si želijo.

Tehtnica (od 23. septembra do 22. oktobra)

Začetek marca bo za Tehtnice zelo razgiban, saj bodo pod vplivom Merkurja in Urana. Ta dva planeta imata velik vpliv na življenje Tehtnic, zlasti na njihovo vedenje in odnose. Ta planeta bosta prinesla veliko nepredvidljivosti v življenju Tehtnic.To je lahko zelo stresno. Tehtnice morajo zato sprejeti ukrepe za obvladovanje te negotovosti s premišljenimi odločitvami, ki lahko vodijo k boljšemu izidu. Prav tako se bodo morali naučiti nadzorovati svoja čustva, da ne bodo delali napak.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.