Domov » Astrologija » Ta tri znamenja se bodo aprila 2023 soočila z nepričakovanimi konflikti!

Ta tri znamenja se bodo aprila 2023 soočila z nepričakovanimi konflikti!

Vsebina

Smo na zgodnja pomlad 2023in podrobneje si bomo ogledali, kako planeti vplivajo na naša življenja. Saturn je trenutno v znamenju Rib, Merkur pa je v retrogradni fazi v znamenju Bika.. Ta pojava bosta vplivala na nekatera znamenja zodiaka, kar bo povzročilo konflikte. Te situacije nas bodo usmerjale in nam omogočile, da odkrijemo priložnosti zase in za druge.

V tem članku si bomo ogledali, kaj nam imajo zvezde povedati in kaj lahko storijo za nas. astrološke napovedi za naslednje tedne. Videli bomo, kako bodo ta planetarna gibanja vplivala na različna znamenja zodiaka, in odkrili, kako lahko te zvezde vplivajo na njihovo življenje. Ogledali si bomo tudi njihove osebne odnose in poklicne dosežke.

Pripravite se na edinstveno pustolovščino po vesolju zvezd. Sledite nam in odkrijte, kako vas lahko njihova planetarna gibanja in položaji vodijo k boljšemu življenju. pomlad je letni čas, bogat z astrološkimi konflikti. Medtem ko se Saturn trenutno giblje skozi ribe, ga spremlja retrogradni Merkur v Biku. Oba planeta sta na poteh, ki imajo lahko pomembne posledice za določena zodiakalna znamenja.

Saturn,mojster karme in strukturSaturn dolgoročno vpliva na vsa znamenja zodiaka, vendar lahko nekateri ljudje njegov vpliv občutijo močneje kot drugi. Ribe se bodo na Saturn močneje odzvale, ker je to njihovo vladajoče znamenje in so zato z njim globlje povezane.

Prav tako, Retrogradni Merkur v Biku lahko povzroči konflikte med različnimi znamenji. To planetarno gibanje bo neposredno vplivalo na nekatera znamenja, ki bodo v tem obdobju v središču razprav in konfliktov. Ljudje, rojeni v teh znamenjih, se bodo soočali z izzivi in ovirami, ki se jih bodo morali zavedati, da bi lahko napredovali na svoji duhovni poti.

Čeprav se je s temi vplivi morda težko spoprijeti, prinašajo priložnost za rast in razvoj. Tisti, ki so rojeni v zadevnih astroloških znamenjih, bodo lahko izkoristili pozitivne vidike njihovega vpliva ter se naučili bolje razumeti sebe in svoje odnose z drugimi. Če želite izkoristiti prednosti tega obdobja, se morate zavedati gibanja planetov, ki vplivajo na vaše osebno in kolektivno življenje.

Leo

Levi bodo to pomlad zelo dejavni ! Znašli se bodo v središču konfliktov in morali bodo najti rešitve za njihovo reševanje. Z Merkurjem v Ribah in Venero v Ovnu bodo Levi priložnost, da stopijo v stik s svojimi čustvi. in razviti svoje medosebne spretnosti. Planeti Mars in Saturn v Kozorogu bodo Levom dali določeno stopnjo stabilnostiTo jim bo pomagalo pri soočanju z izzivi in doseganju ciljev. Levi bodo deležni tudi odlične razgledanosti zaradi Jupitra v Vodnarju, ki jim bo dal pogum za inovativne pobude.

Tehtnica

Pomlad bo zelo živahna za Tehtnice! Z Merkurjem v Ribah, Venero v Ovnu in Marsom v Kozorogu bodo na preizkušnji v razburljivih situacijah. Pripravljeni bodo celo preseči tisto, za kar mislijo, da je mogoče. Tehtnice bodo morale si prizadevati za ravnovesje med osebnimi odnosi in poklicnimi ambicijami. da bi povečali svoje možnosti za uspeh. Saturn v Kozorogu bo poskrbel za disciplino pri opravljanju težkih nalog, Jupiter v Vodnarju pa bo odprl vrata domišljiji in neomejenim možnostim.

Ribe

Ribe lahko pričakujejo pomlad, polno priložnosti ! Z Merkurjem v Ribah in Venero v Ovnu bosta imela v tej sezoni priložnost, da razvijeta več pomembnih odnosov. Mars in Saturn v Kozorogu jima bosta prav tako zagotovila posebno energijo, ki jima bo dala moč, da uresničita svoje sanje. Ribe bodo imele priložnost raziskati svoje meje tudi zaradi Jupitra v Vodnarju, ki jim bo pomagal razviti novo raven samozavesti.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.