Domov » Astrologija » Ta tri znamenja zodiaka bodo doživela pomlad, polno veselja in sreče!

Ta tri znamenja zodiaka bodo doživela pomlad, polno veselja in sreče!

Smo na predvečer Pomlad 2023 in to je idealen čas za pregled planetarni vidiki in njihov vpliv na znamenja zodiaka. Trenutno je Saturn v Ribah, Pluton v Vodnarju, Sonce in Jupiter pa v Ovnu, kar lahko vpliva na nekatera astrološka znamenja.

Nekateri med vami boste morda lahko doživeli posebno srečno in koristno sezono. Planetarni vplivi so lahko zelo koristni za tiste, ki so odprti in pozorni na energijo, ki jim je ponujena. Vendar imajo lahko ti vplivi tudi negativne učinke za tiste, ki se manj zavedajo svojih potencialov.

V tej sezoni si bomo podrobneje ogledali vpliv teh globalnih vplivovna znamenja zodiaka in napovedi, ki nam jih ponujajo. Vabimo vas, da nam sledite pri tem vznemirljivega raziskovanja in da vidimo, kaj nam je pripravila pomlad 2023.

Gibanje planetov vpliva na naš vsakdan

Zvezde imajo za nas veliko pripravljenega pisana pomladna sezona in polna dogodkov. Sonce, Saturn, Pluton in Jupiter vstopijo v znamenje Ovna, Rib, Vodnarja in Ovna ter tako pripravijo teren za pomembne dogodke, ki bodo v različni meri vplivali na vsakega od nas. Medtem ko nam Jupiter ponuja upanje in priložnost, da se v življenju premaknemo naprej z optimizmomSaturn v Ribah nas bo spodbujal k iskanju globljega smisla življenja in k večji pozitivnosti. potrpežljivost. Pluton v Vodnarju bo okrepil ta občutek svobode in omogočil širši pogled na možnosti, ki so nam na voljo. Sonce in Jupiter v Ovnu pa bosta prinesla dinamično moč in občutek za pobudo, kar bo koristno za nekatera znamenja. Na splošno se pomlad obeta kot zelo pozitivno obdobje za mnoge, ki bodo v celoti izkoristili veliko srečo, ki jo prinaša.

Bik

Pomlad je obdobje velike ekspanzije in to je odličen čas za ljudi v znamenju Bika. Sonce in Jupiter sta v konjunkciji v znamenju Dvojčkov, kar pomeni, da bomo priča veliki sreči vseh Bikov. Saturn in Merkur sta v harmoniji z Luno, kar je dobra novica za vse rojene v znamenju Bika. V znamenju Bika boste to poletje uživali v velikem veselju in zadovoljstvu. Sezona ljubezni je tu, zato naj izkoristijo to priložnost in uživajo v vseh zabavnih stvareh, ki so povezane z njo.

Strelec

Pomlad bo prinesla tudi obnovljeno energijo za strelce. Planet Mars bo v opoziciji z Uranom, kar pomeni, da bodo deležni pozitivne in ustvarjalne energije. Tudi Saturn in Pluton sta v harmoniji z Luno, kar pri Strelcih pomaga ustvariti občutek odgovornosti. To jim lahko da moč, ki jo potrebujejo za ukrepanje in doseganje svojih ciljev. To obdobje lahko izkoristijo tudi za se naučijo novih spretnosti ali pa izboljšajo svoje znanje, ki ga že imajo.

Ribe

Pomlad je intenzivno obdobje introspekcije in sprejemanje pomembnih odločitev za Ribe. Jupiter bo vstopil v konjunkcijo z Neptunom, kar pomeni, da bodo morale v naslednjih nekaj tednih veliko razmišljati in se učiti. Rojene Ribe bodo spodbujene, da se osredotočijo na svoje osebne želje in si vzamejo čas, ki ga potrebujejo za raziskovanje svojih globokih notranjih strasti. Imeli bodo tudi priložnost, da razvijejo svoje duhovne veščinesaj je Neptun povezan z duhovnostjo.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.