Domov » Astrologija » Ta tri znamenja zodiaka bodo v naslednjih dneh izdana!

Ta tri znamenja zodiaka bodo v naslednjih dneh izdana!

Je začetek marca 2023 in Saturn je v znamenju Rib. Saturn je mojster karme in usode. Zato je zelo pomembno, da preučimo položaje planetov in njihove učinke na znamenja zodiaka. Vstop Saturna v znamenje Rib ima lahko zelo pomembne posledice za nekatera znamenja in za ves svet.

Dejansko bodo najbolj prizadeta tista znamenja, ki so povezani z zrelostjo in predanostjo. V prihodnjih dneh se bodo ta znamenja soočila z izzivi in odločitvami, ki bodo preizkusili njihov pogum in predanost. Možno je, da se bodo nekateri od njih počutili izdane.

Za zadevna znamenja je njihova usoda v lastnih rokah in morajo sprejeti prave odločitve, da zagotovijo svojo srečo in srečo drugih. Astrološke napovedi jim lahko omogoči vpogled v ovire in jim pomagati, da bodo bolje pripravljeni. V tem članku si bomo podrobno ogledali učinke Saturna v Ribah na različna znamenja zodiaka.

Vpliv zvezd na naša življenja

Marec je zelo pomemben mesec za gibanje planetov in zvezde. Saturn, Gospodar prstanov, je v znamenju Rib in njegova prisotnost bo imela na nekatere ljudi velik vpliv. Njegova prisotnost razkriva potrebo po tem, da se potrpežljivost, zrelost in vzdržljivost. Planet bo močno spremenil energije znamenja Rib in tudi drugih znamenj. Ljudje, na katere bo vplival vibracije bodo imeli koristi od njenega vpliva ter bodo našli navdih in voljo, da se lotijo svojih projektov. Po drugi strani pa bodo nekatera znamenja tvegajo, da bodo izdani Saturn, njegova prisotnost pa jim lahko povzroči težave, ki jih bodo pripeljale do nepričakovane spremembe. Ta gibanja planetov lahko spremenijo tudi odnose z drugimi in ustvarijo bolj ali manj pozitivno vzdušje. Ne glede na znamenje bo moral biti vsakdo marca previden in uporabiti svoj razum, da bo krmaril skozi to obdobje. zapleteno obdobje. in razgibano obdobje.

Oven – 21. marec do 20. april

Z Marsom v gibanju se bo Oven soočil z težkimi časi. Njihovo življenje bo dobilo povsem novo smer in sprejeti bo treba pomembne odločitve. Morda jih bodo izdali in izobčili ljudje, ki jim ne želijo nič dobrega. Vendar pa morajo pokazati pogum in vztrajnost da bi uspeli. Naučiti se bodo morali zanašati na svoje intuicijo in njihove določitev da bi dosegli svoje cilje.

Škorpijon – od 23. oktobra do 22. novembra

Mars prinaša velike možnosti za uspeh za Škorpijone. Pričakujejo lahko, da se bodo v njihovem življenju zgodile pomembne spremembe. Vendar pa so dovzetni za izdajo in sabotažo s strani ljudi, ki jim ne želijo uspeha. Zato morajo biti pozorni in verjamejo, da bodo zmogli premagati to preizkušnjo.

Rak – 22. junij do 22. julij

Mars močno vpliva na Rake, ki so povabljeni k drznim odločitvam. Verjetno jih bodo izdali ljudje, ki jim ne mislijo dobro. Vendar pa morajo imeti upanje ter zaupajo vase in v svoje sposobnosti, da dosežejo svoje cilje. Potrpežljivost, vztrajnost in vera bo Raka pripeljala v boljšo prihodnost.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.