Domov » Astrologija » Ta tri znamenja zodiaka bodo v središču družinskih napetosti

Ta tri znamenja zodiaka bodo v središču družinskih napetosti

Vsebina

Smo v maj 2023 in astrologija nam ponuja številne možnosti. Planet Retrogradni Merkur in učinki te energije so tako koristni kot negativni. Tudi Pluton je retrogradenTo bo imelo posledice za naše življenje in odnose. Ta dva retrogradna planeta lahko povzročita družinske konflikte in težke situacije. za nekatera znamenja zodiaka.

V tem članku bomo razpravljali o astrološke napovedi v zvezi s temi gibanji. Videli bomo, kako bodo znamenja vplivala na učinke retrogradnih planetov in kako se lahko z njimi spoprimejo. Na koncu bomo svetovali, kako kako prebroditi to težavno obdobjeGibanje planetov lahko pomembno vpliva na naša življenja in maj bo zagotovo mesec, ki ga je treba pozorno spremljati. Merkur in Pluton gresta maja retrogradno, kar bo neizogibno vplivalo na nekatera zodiakalna znamenja. Tisti, ki so pod vplivom teh zvezd, bodo imeli koristi od navdiha in novega občutka moči.. Vendar pa lahko ta kombinacija povzroči tudi družinske težavekot vprašanja dediščine, odgovornosti in ozemlja so lahko vir sporov. Zato bodo morala znamenja, ki bodo najbolj izpostavljena tej energiji, uskladiti svoje potrebe s potrebami drugih. Zavestne odločitve bodo bistvenega pomena za da bi se izognili nepotrebnim konfliktom.

Lev

V maju bodo na Leva vplivali planeti in astralne sile kar bo povzročilo družinske konflikte in izzive. V vašem domu se boste soočili z izzivi in bojem za oblast. Soočili se boste s številnimi težkimi vprašanji, ki lahko preizkusili vašo zvestobo in občutek za pravičnost.. Dogodki lahko privedejo do trenutkov globoke zamere, vendar vam bodo tudi pomagali, da se odprete drugim in se jih naučite bolje razumeti.

Tehtnica

Na Tehtnico bodo vplivali gibanje planetov kar jim bo omogočilo, da izboljšajo svoje družinske odnose. Pričakujete lahko, da se bodo v vašem domu pojavile nove priložnosti in da se bodo vaši odnosi izboljšali. To je odlična priložnost, da se spravite in zmanjšajte napetosti. Ta pozitivni vpliv lahko uporabite tudi za odpiranje novih komunikacijskih poti s svojimi bližnjimi in gradnjo močnejših vezi.

Strelec

Maja bodo zvezde vplivale na strelce, da bodo obravnavali določene družinske težave. Z nekaterimi družinskimi konflikti se boste morali soočiti neposredno. Soočili se boste z vrsto težkih odločitev, ki zaradi katerih boste morda podvomili o svojih prepričanjih.. Lahko pa je tudi dobra priložnost, da se naučite bolje razumeti ljudi okoli sebe in razvijete globlji občutek empatije.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.