Domov » Astrologija » Ta tri zodiakalna znamenja bodo ta mesec deležna lepega presenečenja!

Ta tri zodiakalna znamenja bodo ta mesec deležna lepega presenečenja!

Vsebina

Mesec marec 2023 je zelo zanimiv čas za astrološke navdušence. Jupiter, planet širjenja in sreče, je trenutno v znamenju Oven. Ta položaj označuje obdobje rasti in napredka za prebivalce astroloških znamenj, ki se jih dotika. Po drugi strani pa, Saturn, planet karmeje trenutno v znamenju Ribe. To pomeni, da bodo nekatera astrološka znamenja kmalu deležna prijetnega presenečenja.

V astrologiji dejstvo, da sta Jupiter in Saturn v različnih znamenjih, pomeni spremembo. Ta planeta sta namreč zelo močna in njun vpliv je lahko precejšen. Zato bomo pregledali astrološke napovedi za različna znamenja zodiaka in odkrili, kaj nam ti planeti pripravljajo marca 2023.

V začetku marca nas bo obdarila konjunkcija med Jupitrom in Saturnom, dvema največjima zvezdama v sončnem sistemu. Jupiter se je 1. marca ob zori premaknil v znamenje Ovna, Saturn pa mu je sledil in se nekaj ur pozneje premaknil v znamenje Rib. Ta konjunkcija je lahko zelo koristna za nekatera znamenja in njihove prebivalce. Simbolizira bogastvo in uspeh, srečo in zaščitoin tisti, ki imajo od tega korist, bodo lahko prejeli lepo presenečenje.

Ta konjunkcija bo domačinom teh znamenj ponudila tudi priložnost, da sprejmejo pomembne odločitve, ne da bi preveč tvegali. Zvezde so tu zato, da nas vodijo in nam pokažejo, kaj je dobro za nas, in to obdobje ponuja velik potencial za tiste, ki ga znajo izkoristiti. Naj vas vodijo zvezde v mesecu marcu in morda boste imeli srečo, da boste prejeli lepo presenečenje!

Oven

Mesec marec nam prinaša veter sprememb in novosti, ki bo pretresel vaše življenje. Planeti se bodo poravnali v znamenju Ovna, kar bo prebivalce tega znamenja prijetno presenetilo. Pozitivni aspekti planetov bodo pripomogli k sprostitvi zapletenih situacij in reševanju konfliktov. Imeli boste priložnost, da modre odločitve in učinkoviteje upravljate svoje osebno in poklicno življenje. Oven bo lahko to obdobje izkoristil, da se znebi negativnih misli, ki ga ovirajo, in si povrne samozavest. Vendar pa je pomembno, da ostanete pozorni in ne sprejemate preveč tveganih pobud.

Lev

To obdobje bo konstruktivno za rojene v znamenju Leva, ker se bodo planeti poravnali in jih prijetno presenetili. Astrološko ozračje bo naklonjeno ustvarjalnosti in uresničevanju ambicioznih projektov. Sposobni boste prevzemati pobude, pri tem pa ohraniti določen praktični čut, ki vam omogoča dobro upravljanje s časom in financami. Rojeni v Levu bodo imeli dober navdih za iskanje rešitev za svoje težave in lahko se lahko zanesejo na svojo zdravo pamet in inteligenco da bi dosegli želene rezultate. Vendar pa pazite, da ne boste preveč impulzivni, saj bi to lahko škodovalo vašemu ugledu.

Dvojčki

Mesec marec bo za rojene v Dvojčkih zelo zanimiv, saj bodo prejeli lepo presenečenje zaradi posebnih astroloških konfiguracij tega trenutka.. Pozitivni aspekti planetov vas bodo spodbujali k odprtosti in iskanju novih perspektiv. Lažje boste komunicirali z drugimi in delili svoja stališča z franšiza brez strahu pred kritiko ali obsojanjem. Vaša občutljivost bo v tem obdobju na preizkušnji, vendar bo zelo koristna pri razumevanju dogajanja okoli vas in iskanju prave rešitve. Pomembno je, da ostanete osredotočeni na tisto, kar je za vas pomembno, da bi dosegli svoje cilje.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.