Domov » Astrologija » Ta tri zodiakalna znamenja se bodo ta mesec soočila z nepričakovanimi izzivi!

Ta tri zodiakalna znamenja se bodo ta mesec soočila z nepričakovanimi izzivi!

Mesec marec 2023 je v polnem teku in smo pod pojemajočo luno. To astrološko obdobje je znano po svoji prehodno obdobje in njegove ovire, ki se lahko postavijo na pot zodiakalnim znamenjem. Na spletni strani astrološke energije ki se sproščajo v tem obdobju, imajo lahko zelo močan vpliv na naše življenje.

Ta članek vam bo pomagal napovedati in razumeti vpliv, ki ga bo imela pojemajoča luna na vaše astrološko znamenje, ter sprejmete potrebne previdnostne ukrepe da se pripravite na to, kar vas čaka. Razpravljali bomo o edinstvene ovire Predstavili vam bomo, s katerimi ovirami se bo verjetno soočilo vsako znamenje in kako jih lahko premagate. Zagotovili vam bomo tudi nasvete ki vam bodo pomagali krmariti to novo energijo in prevzeti nadzor nad svojo usodo.

Zvezde in gibanje planetov so pomemben del astrologije. Upadajoča Luna je najmočnejše gibanje, ki vpliva na naša življenja. V marcu ima to gibanje zvezd lahko blagodejen vpliv na določena astrološka znamenja, kar jim bo omogočilo napredek in številne prednosti. Vendar je ta vpliv dvorezen. Ista znamenja se lahko soočijo tudi z ovirami, ki bi jih lahko upočasnile ali jim preprečile, da bi dosegli svoje cilje. Toda . te težave ne bodo nepremagljive in lahko celo pripomorejo k okrepi njihov pogum in odločnost. Če znajo znamenja izkoristiti prednosti planetarnega gibanja, bodo lahko v celoti izkoristila priložnosti, ki se jim bodo ponudile, in se samozavestno soočila z ovirami.

Bik 21. marec do 20. april

Ta mesec se bo Bik na svoji poti soočil s številnimi ovirami. Mars bo težavno obdobje za avtohtone prebivalce znaka, saj Uran in Saturn jih bosta skupaj spravila v zapletene situacije.. Imeli boste občutek, da vas zvezde poskušajo ovirati na vsakem koraku in da svojih ciljev ne boste mogli doseči tako zlahka kot običajno. Vaša motivacija ne bo najvišja in težko boste našli svoje mesto. Zato bo pomembno, da si vzemite čas za razmislek kaj je najboljše za vas in da razumete, da ta situacija ni večna.

Lev od 23. julija do 23. avgusta

V tem mesecu so domačini v znamenju Leva se bodo morali soočiti z ovirami ki jim bodo stale na poti. Marec bo za Leva težko obdobje, saj vas bosta Neptun in Saturn skupaj spravila v zapletene situacije. Počutili se boste, kot da vas želijo zvezde ovirati na vsakem koraku, zato svojih ciljev ne boste mogli doseči tako zlahka kot običajno. Vaša motivacija ne bo najboljša in pomembno bo, da si vzamete čas za razmislek o tem, kaj je najbolje za vas, in da razumete, da ta situacija ni večna.

Kozorog od 22. decembra do 20. januarja

Ta mesec bodo kozorogi morali soočiti z ovirami na svoji poti. Marec bo za prebivalce tega znamenja težak čas, saj jih bosta Jupiter in Saturn skupaj spravila v zapletene situacije. Počutili se boste, kot da je pred vami postavljen zid in da svojih ciljev ne boste mogli doseči kot običajno. Vaša motivacija morda ne bo zelo visoka vendar boste morali ohraniti visoko glavo in razumeti, da to obdobje ne bo trajalo večno.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.