Domov » Horoskop » Tedenski horoskop za obdobje od 03. do 09. aprila 2023: Tehtnice bodo imele priložnost doživeti intenzivne in ugodne trenutke!

Tedenski horoskop za obdobje od 03. do 09. aprila 2023: Tehtnice bodo imele priložnost doživeti intenzivne in ugodne trenutke!

Preberite, kaj vas čaka v tem tednu od 03. do 09. aprila 2023!

Pozdrav vsem astrološkim znamenjem! Če iščete navdih in nasvete za vaš teden, ste prišli na pravo mesto. Tukaj je horoskop za ta teden za obdobje od 3. do 9. aprila 2023.

Ponedeljek se začne z Luno v Vodnarju, ki prebivalcem tega znamenja ponuja vznemirljivo in inovativno energijo. Tudi ribe bodo deležne dobrega odmerka navdušenja in optimizma zaradi konjunkcije med Soncem in Neptunom. Oven bo užival v prednostih Marsa, ki jih bo spodbudil, da stopijo iz območja udobja in tvegajo.

V sredo Mars vstopi v Dvojčke, kar bo povzročilo nekaj napetosti in nestabilnosti za rojene v Levu in Biku. Vendar bo ta spodbudna energija strelcem dala nov navdih in ustvarjalnost. Dan se bo končal z Venero v Ovnu, ki bo domačinom v Ovnu ponudila priložnost za začetek novega razmerja ali osebnega projekta.

V četrtek bo Sonce vstopilo v znamenje Bika, kar bo ljudem v tem znamenju omogočilo, da se svojih projektov lotijo z novo perspektivo. Raki bodo uživali v prednostih Lune v Ribah, ki bo njihovim čustvom dala veliko intenzivnosti. Dan se bo končal z Marsom v Dvojčkih, kar bo ugodno vplivalo na intelektualne dejavnosti Vodnarjev.

Petek bo poživil kvadrat med Venero v Ovnu in Plutonom v Kozorogu, ki poudarja globoko in trajno preobrazbo v odnosih.

Oven

Ta teden je za Ovna zelo pozitiven. Povečala se vam bosta energija in vitalnost, kar vam bo omogočilo, da presežete sami sebe. Prisluhnite svoji intuiciji in sprejemajte prave odločitve. Vaše tveganje bo nagrajeno s pozitivnimi rezultati.

To obdobje bo ugodno tudi za srečanja in romantične odnose, zato ga izkoristite! To bo tudi čas za osebni razvoj, zato izvedite spremembe, ki so potrebne za vašo osebno rast.

Bik

Ta teden lahko biki izkoristijo svojo pozitivno energijo in povečano ustvarjalnost. Imate priložnost, da presežete tisto, za kar ste mislili, da ste sposobni, in presenečeni boste nad rezultati. Izkoristite ta čas za sprejemanje odločitev, ki bodo služile vaši dolgoročni dobrobiti.

V tem tednu bodite odločeni, da boste izvajali strategije, ki vam lahko pomagajo pri doseganju ciljev. Bodite pripravljeni vlagati in se žrtvovati za stvari, ki so vam resnično pomembne.

Dvojčki

Dvojčki bodo doživeli teden, poln priložnosti in odkritij. Počutili se boste bolj odprti in pripravljeni na sprejemanje novih izzivov. Ne bojte se sprememb, pustite se voditi intuiciji in našli boste ustvarjalne rešitve za vse situacije.

Odnosi so v tem tednu zelo pomembni, zato bodite bolj pozorni do drugih in se izogibajte nepotrebnim konfliktom. Pustite prostor ljubezni in razumevanju, da ustvarite močne in trajne vezi, ki vam bodo pomagale napredovati.

Rak

V tem tednu raka spodbujamo, naj uživa v majhnih stvareh v življenju in naj ostane pozitiven. Preživljanje časa z družino in bližnjimi prijatelji vam bo dalo moč, ki jo potrebujete. Vzemite si čas za dihanje, izrazite hvaležnost in uživajte v vsakem trenutku.

Priložnosti so tu, vendar jih morate videti, da jih izkoristite! Imeli boste tudi priložnost, da drugim pokažete sočutje in prijaznost. Dovolite si, da se prepustite svoji nežnejši, bolj ustvarjalni plati. Pustite svojemu srcu, da prevzame vodilno vlogo, in zaupajte svoji intuiciji!

Lev

Ta teden je čas, da izstopite iz območja udobja in uresničite svoje drzne zamisli. Prekipevate od ustvarjalne energije in ste pripravljeni na pomemben napredek. Sprejmite priložnost! Ne bodite sramežljivi in poskrbite, da bo vaš glas slišan.

Vaša naravna karizma vam pomaga doseči, kar si želite. Pokažite svojo odločnost in si upajte iti naprej. Vaš pogum bo nagrajen!

Devica

V tem tednu naj Device opustijo dvome in strahove, ki jim preprečujejo, da bi se razvijali in tvegali. Samozavest in optimizem sta vaša najboljša zaveznika, zato se prepustite in se prepustite toku.

Ko boste presegli svoje meje in izstopili iz območja udobja, boste spoznali, da ste močnejši, kot ste mislili, in da ni omejitev za to, kar lahko storite. Vzemite si čas in razmislite o tem, kaj je za vas najpomembnejše, ter se lotite tega.

Tehtnica

V tem tednu bodo imeli Tehtnice priložnost doživeti intenzivne in ugodne trenutke. Vaš naravni šarm in sposobnost prilagajanja okoliščinam bosta na preizkušnji. Poskusite se vključiti v dejavnosti, ki vam ponujajo priložnost za osebno in poklicno rast.

Okolica vas bo podpirala in cenila čas, ki ga boste namenili razvoju svojih potencialov. Ne bodite preveč strogi do sebe, da bi dosegli svoje cilje. Vaša vztrajnost in prilagodljivost sta bistvenega pomena za uspeh.

Škorpijon

Škorpijon, ta teden vas čakajo intenzivni trenutki. Okolica vas bo spodbujala k prevzemanju pobud in tveganj. Imeli boste priložnost, da se otresete starih navad in se odprete novim perspektivam.

Premik naprej pomeni, da lahko sprejmete pomembne odločitve in prevzamete odgovornost za posledice. Ko boste naleteli na težave, vam bo vaša notranja moč pomagala hitro najti rešitve.

Strelec

Strelci se lahko ta teden veselijo razgibanega in čustvenega obdobja. Čas je, da jasno izrazite svoja čustva in si vzamete čas za svoje strasti. Samozavestna drža in odprt um lahko strelcem pomagata najti ustvarjalne rešitve za izzive, s katerimi se lahko soočijo.

To je tudi odličen čas, da se prepustite družabnim dejavnostim in sklenete nova prijateljstva ali utrdite obstoječa. Ta teden izkoristite za to, da poskrbite zase in se osredotočite na tisto, kar vam je zares pomembno.

Kozorog

V tem tednu bodo kozorogi dobro izkoristili pozitivno energijo, ki so je deležni. Priliv optimizma in večja samozavest vam bosta pomagala, da se boste spopadli z vsem, kar vam pride na pot. Počutili se boste bolj motivirani za uresničevanje pomembnih ciljev.

Lahko začnete sprejemati pomembne odločitve in izvajati ambiciozne strategije. Vendar bodite previdni in se prepričajte, da so vaše odločitve podprte z ustreznimi raziskavami in analizami.

Vodnar

Vodnar se bo ta teden počutil, kot da jadra po morju. Gibanje planetov bo povzročilo nekaj zmede, vendar je to lahko tudi priložnost za odkrivanje novih smeri. Če si boste vzeli čas in se ozrli okoli sebe, boste našli nove in zanimive možnosti.

Pomembno je, da ste odprti in pripravljeni izkoristiti vsako priložnost, ki se vam ponudi. Pustite se voditi radovednosti in poglejte, kaj se bo zgodilo. Veliko se lahko naučite in odkrijete!

Ribe

Če spadate v znamenje Rib, je ta teden pravi za vas! Polni boste energije in dobre volje ter znali pokazati veliko odločnost. Pokažite, da ste kos izzivom in odgovornostim, ki vam bodo zaupane!

Vaša vztrajnost in empatija bosta potrebni prednosti za izvedbo vaših projektov. Izkoristite to obdobje, da poskrbite zase in izvedete osebne projekte, ki so vam pri srcu.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.