Domov » Novice » Test inteligenčnega kvocienta: enačba je napačna, a jo lahko dobite pravilno, če premaknete dve vžigalici?

Test inteligenčnega kvocienta: enačba je napačna, a jo lahko dobite pravilno, če premaknete dve vžigalici?

Vsebina

Miselna uganka dneva je matematična uganka, ki vas bo pozvala, da rešite napako v manj kot 60 sekundah. To je enačba 81-51=67, kar je napačno. Če mislite, da je enostavno, potem je zdaj čas, da to dokažete!

© Lava.si

Testi IQ testi in uganke so sestavni del različnih načinov ocenjevanja naše inteligence. Uganke so se sčasoma razvile, da bi igralcem ponudile spodbuden in zabaven izziv. Uganke so priljubljene že dolgo časa, a s pojavom družbenih omrežij je njihova priljubljenost eksponentno narasla.

Ljudje radi sprejmejo tovrstne izzive in svoje nastope delijo na družbenih omrežjih, da prejmejo aplavz in spodbudo. Izzivi so lahko zabavni, lahko pa so tudi zahtevni in zahtevni. Danes bomo preizkusili lastne sposobnosti reševanja te matematične uganke, tako da bomo poskušali najti pravilno rešitev v omejenem času. Ste torej pripravljeni sprejeti izziv?

Današnji izziv:

Vabimo vas, da se lotite izziva dneva. Ta uganka je uganka, ki za uspeh zahteva natančno opazovanje in koncentracijo. Vaša naloga je rešiti enačbo tako, da premaknete samo 2 vžigalici. Razmišljajte zunaj okvirov in poglejte, kako lahko najdete rešitev. Ne pozabite, da morate biti potrpežljivi in ​​ustvarjalni, če želite uspeti v tem izzivu!

Ko se soočite z uganko, je čas, da vadite svoj um in svojo ustvarjalnost. Dobro moramo opazovati podrobnosti in se osredotočiti, da poiščemo rešitev. To zahteva potrpljenje in vztrajnost.

Pomembno si je tudi zapomniti, da iskanje rešitve uganke ni nekaj, kar se zgodi hitro.

Ko se počutite pripravljeni, si vzemite čas in opazujte vse dele, ki sestavljajo izziv. Poslušajte, kaj vam govori vaš um, in poskusite povezati pike. Če ostanete odprti, so možnosti neskončne! Uganke so lahko težko rešljive, a s pozitivno naravnanostjo in dobro dozo koncentracije lahko premagamo vsak izziv!

Se vam zdi izziv neustavljiv?

Ste že slišali za ta izziv, ki se trenutno vrti po družbenih omrežjih, kot so Twitter, Instagram in Facebook? Mnogi med nami so zagotovo poskušali rešiti to uganko, katere rešitev se zdi tako preprosta, a kljub temu povzroča veliko težav.

! Zahvaljujoč spodnji slikilahko končno delimo rešitev z vami: 61=61=61. Čestitke tistim, ki ste našli odgovor v manj kot 60 sekundah!

© Lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.