Domov » Novice » Test IQ: Ali so med slikama 3 razlike? Če jih boste našli v 30 sekundah, boste dokazali, da ste pametni.

Test IQ: Ali so med slikama 3 razlike? Če jih boste našli v 30 sekundah, boste dokazali, da ste pametni.

Rešite to uganko v nekaj sekundah in dokažite, da ste res pozorna oseba.

Testi IQ so zasnovani tako, da vam pomagajo povečati inteligenco. S seznanjanjem z ugankami, kot je ta, namreč izboljšate svojo sposobnost opazovanja. Če želite trenirati možgane, je to prava dejavnost za vas. Kaj točno morate storiti?

Vodnik po testu IQ

S testi IQ lahko izmerite, kako pametni ste, in izostrite svoje sposobnosti opazovanja. Končno so tu zato, da vas zabavajo. Zato se sprostite in na te teste glejte kot na konstruktivno igro. Na tej ilustraciji je podoba deklice, ki prejema darila. Še vedno lahko vidite dostavljavca, ki v kombiju nosi darila.

V škatli, ki jo je deklica prejela, je več igrač, in sicer rakovice, lubenice in ribe. Ti dve sliki sta videti popolnoma enaki. Vendar se med njimi pojavlja nekaj razlik. Ali bi lahko našli te tri razlike?

Za rešitev te uganke imate na voljo le 30 sekund.

Ali vam je uspelo najti 3 razlike?

Ali niste imeli dovolj časa, da bi našli 3 razlike? Ponujamo vam drugo priložnost, vendar imate tokrat na voljo le 10 sekund, da jih poiščete. Zato to izkoristite in enkrat za vselej rešite uganko. Če vam kljub drugemu poskusu test še vedno ne uspe, lahko spodaj preverite pravilne odgovore.

Odgovori na teste IQ

Tri razlike na tej sliki so bile prav pred vami. Če jih niste opazili, vas je malo odvrnilo nekaj drugega. Če ne, smo te razlike obkrožili z rdečo barvo, da jih boste lažje prepoznali.

La première différence se trouvait sur la camionnette. La deuxième dissimilitude concernait les jouets qui se trouvaient dans la boîte. Enfin, la dernière différence est en rapport avec la forme de la main de la fille. Si faire ce test vous a plu, il y a encore d’autres tests que vous pouvez essayer sur notre site. Il serait plus amusant d’inviter un ami ou un proche à faire ce test de QI avec vous.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.