Domov » Novice » Test IQ: Ali vidiš 3 razlike med dvema fotografijama? Dokaz inteligence, če ga najdete v 45 sekundah

Test IQ: Ali vidiš 3 razlike med dvema fotografijama? Dokaz inteligence, če ga najdete v 45 sekundah

Ali boste v tem novem preizkusu inteligence v določenem času našli skrite razlike?

Privoščite si minuto zabave z novim testom IQ. To je še en izziv, v katerem morate primerjati dve sliki in ugotoviti razlike med njima. Če ga boste uspešno opravili, boste dokazali svojo inteligenco in se ob tem zabavali. Brez čakanja odkrijte pravila igre in slike, ki jih je treba primerjati.

Kaj storiti v tem novem testu IQ?

Tokrat vas vabimo k ogledu dveh slik, ki sta na prvi pogled enaki, vendar se vsekakor razlikujeta. Imajo elemente, po katerih se razlikujejo drug od drugega. Na njih je moški v kapi, ki stoji pred starim podjetjem za prodajo. Zdi se, da se je izgubil, in sprašuje, kje je ta razpadajoča trgovina.

Pri tem inteligenčnem izzivu si morate ogledati obe ilustraciji in ju primerjati. Razlikujejo se po treh elementih. Poiskati jih boste morali v časovnem roku 45 sekund, vendar bodite previdni. Zaradi te časovne omejitve je igra bolj zanimiva in predvsem bolj zahtevna.

Tako boste lahko ocenili svoje resnične vizualne sposobnosti in stopnjo koncentracije. Da bi v čim krajšem času opazili razlike, morate biti pozorni in imeti dobre oči. Da bi imeli vse karte v rokah, vas vabimo, da se namestite v miren prostor in se izolirate od vsakršnega hrupa. To vam bo omogočilo, da boste v najboljšem možnem stanju.

Poiščite odgovor na test za tiste, ki testa niso uspešno opravili

Če prekoračite dovoljenih 45 sekund, ne da bi našli 3 skrite razlike, to ni težava. Njihovo lokacijo navajamo v nadaljevanju.

Prva razlika je zelo očitna: to je vprašaj nad moško glavo. Na obeh slikah je v drugačni orientaciji.  Nato si natančno oglejte razpoke na fasadi stavbe v ozadju. To niso iste funkcije. Nato se osredotočite na stopnice hiše. Na sliki na levi so trije, na drugi pa le dva.

Ali vam je uspelo najti te tri razlike? To pomeni, da imate dobre vizualne sposobnosti in sposobnosti opazovanja. Če vam ni uspelo, morate preprosto izboljšati svoje intelektualne sposobnosti. To lahko storite tako, da vadite. Na voljo so tudi drugi testi IQ, ki vam lahko pomagajo izboljšati in izostriti vid. Z vajo boste lažje reševali tovrstne uganke in uspešno opravili naslednje teste.

Če so vam naši testi všeč, jih delite s prijatelji in družino.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.