Domov » Novice » Test IQ: če ste genij, lahko trimestno kodo najdete v manj kot 40 sekundah!

Test IQ: če ste genij, lahko trimestno kodo najdete v manj kot 40 sekundah!

Uganke so oblika zabave, ki nam omogoča, da preizkusimo svoje logične in kognitivne sposobnosti. Postale so zelo priljubljene na družabnih omrežjih in nam ponujajo vsakodnevne izzive, ki so lahko zabavni in spodbudni.

Danes vam ponujamo zelo zanimivo uganko: poiščite trimestno kodo.

Načelo je preprosto: poiskati morate 3-številčno kodo z analizo slike, ki ima 4 napačne kombinacije, vendar daje namige. Vaša naloga je, da na podlagi informacij, ki vam jih daje slika, poiščete pravo šifro.

Morda se sliši preprosto, vendar je bolj zapleteno, kot je videti! Da bi našli pravo rešitev tega testa, boste morali biti pozorni in zbrani.

Zdaj veste, kaj morate storiti! Zato vzemite svinčnike in veliko sreče!

© Lava.si

Pravila, ki jih je treba upoštevati pri reševanju izziva

Če želite uspešno rešiti izziv, morate biti pozorni in zbrani. Da bi našli pravilno trimestno kodo, morate upoštevati spodnja navodila:

Po vsaki kombinaciji treh številk boste videli razporejene barvne pike.

Bele pike pomenijo, da ene od številk ni, rumene pike pomenijo, da je ena od številk prisotna, vendar ni v pravem polju, zelene pike pa pomenijo, da je ena od številk prisotna v pravem polju.

Ta izziv je lahek, kot je prikazano z drsnikom težavnosti na sliki. Ogledati si boste morali vsako barvno piko in ugotoviti, katere od njih vam lahko pomagajo najti pravo kombinacijo.

Ko boste našli pravilno kodo, se lahko premaknete k povsem novemu izzivu!

Bodite previdni! Pomembno je, da preverite, ali so barvne pike postavljene v pravilnem vrstnem redu. Če tega ne storite, boste imeli 40 sekund časa, da najdete kodo ali dokončate izziv, ki je zelo težak in dolgotrajen!

Pomembno je, da svoje možgane redno ohranjate v dobri kondiciji in jih spodbujate. Uganka dneva je najboljši način za to. Z njo udeleženci preizkušajo svoje logične in analitične sposobnosti.

Pri reševanju uganke bodo morali ljudje uporabiti svoje sposobnosti sklepanja in razmišljanja, da bi našli pravo šifro. To udeležencem daje občutek zadovoljstva in jih spodbuja, da vztrajajo med celotnim postopkom.

Seveda morajo uporabiti tudi svojo ustvarjalnost in poiskati izvirne rešitve za zastavljene težave. Z urjenjem logičnega uma lahko udeleženci ne le izboljšajo svoje logične sposobnosti, temveč tudi okrepijo splošne kognitivne zmožnosti.

Če si želite ogledati rešitev na naslednji strani, kliknite na “Naprej” spodaj.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.