Domov » Novice » Test IQ: Če ste zlahka osredotočeni, boste pri otroku, ki je šel kupiti sladoled, našli 3 razlike.

Test IQ: Če ste zlahka osredotočeni, boste pri otroku, ki je šel kupiti sladoled, našli 3 razlike.

Če menite, da imate dobre vidne in kognitivne sposobnosti, je čas, da to dokažete z novim testom IQ.

V našem razdelku je veliko zahtevnih in zabavnih testov IQ. Vendar pa bo tokratna vsebina odvrnila vašo pozornost in vas osvežila s tematiko slik. Tvoja naloga je poiskati tri razlike med številkama, ki naj bi bili enaki. Če se boste dovolj osredotočili, vam ta izziv ne bo povzročal težav. Kaj menite vi? Ali menite, da jo lahko rešite hitro in brez napak? Če je tako, se pozanimajte o pravilih igre, ki jih je treba upoštevati.

Pravilo za ta test IQ

Ko si ogledate obe sliki, boste videli, da je na vsaki od njiju deklica s kitkami, ki se pripravlja na uživanje sladoleda. Široko se nasmehne in pokaže svoje zadovoljstvo.

Na prvi pogled sta obe sliki videti enaki. Če pa si ju natančno ogledate, boste videli, da se med njima pojavljajo nekatere razlike. V resnici so trije. Vaša naloga je, da jih vse najdete v 22 sekundah. Ali menite, da je to dovolj časa za dokončanje tega vizualnega testa? Da bi si zagotovili najboljše možnosti, vam svetujemo, da se umaknete v kot in zberete misli. Poskusite se osredotočiti tako, da se umaknete v tišino in stran od vseh virov motenj.

Odgovori na test IQ

Ali ste v 22 sekundah našli 3 razlike? Če vam je to uspelo v tako kratkem času, vam čestitamo. Imate zelo dober občutek za opazovanje in ostro oko. Če vam jih v dovoljenem času ni uspelo najti vseh, to pomeni, da nimate dovolj prakse. Uspešni so tisti, ki imajo naravno ostro oko in so vajeni tovrstnih preizkusov. Če želite biti naslednjič uspešni, se lahko urišate z drugimi testi IQ.

Poleg tega vam še vedno posredujemo odgovore na ta vizualni test, tako da lahko vidite, kdaj ali kje ste bili neuspešni.

Pozorno si oglejte dekličine lase, saj sta tu dve razliki. Na levi je odeja na eni sliki bolj osiromašena. Na desni strani je konec odeje na eni figuri zaobljen, na drugi pa koničast. Zadnja razlika je v ovratniku dekličine rožnate obleke. Na eni sliki je nekoliko višja.

Če vas je ta test spodbudil, ga delite z drugimi.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.