Domov » Novice » Test IQ: če vam uspe najti trimestno kodo v manj kot 40 sekundah, ste genij!

Test IQ: če vam uspe najti trimestno kodo v manj kot 40 sekundah, ste genij!

Dobrodošli na naši uganki dneva! Danes vam bomo dali izziv posebno : poišči trimestno kodo. To lahko storite tako, da analizirate sliko, ki ima 5 lažnih kombinacij vendar daje napotke za iskanje pravilne kode.

Logični testi in miselni testi so priljubljeni pri ljudeh vseh starosti in so odličen način za spodbujanje možganov in ohranjanje dobrega duševnega zdravja. Izzivi so zelo priljubljeni tudi na družabnih omrežjih in ta uganke je odlična igra, ki jo lahko delite s prijatelji ali družino in preverite, kdo bo prvi našel kodo.

Ste pripravljeni na izziv? Potem začnimo! Čas je, da poiščemo kodo!

Lava.si

Pravila, ki jih je treba upoštevati pri reševanju izziva

Če želite uspešno rešiti ta izziv, morate biti pozorni in zbrani. Najprej morate poiskati pravo trimestno kodo. To storite tako, da si ogledate barvne pike za vsako trištevilčno kombinacijo.

  • Bela pika pomeni, da ena od številk ni prisotna.
  • rumena pika pomeni, da je ena od številk prisotna, vendar ni v pravilnem polju.
  • zelena pika pomeni, da je ena od številk v pravilnem polju.

Ta izziv je srednje težaven, kot je prikazano z drsnikom težavnosti na sliki.

Zato morate paziti in se osredotočiti. poiskati pravo trimestno kodo in opraviti izziv. Pomembno je, da ne obupate in vztrajate, dokler ne najdete prave kombinacije za zmago!

Pozor! Barvne pike niso razporejene po vrstnem redu. Tako imate 40 sekund da najdete kodo ali dokončate izziv, sicer tvegate, da boste zapravili čas in energijo za dokončanje naloge.

Današnja ugankarska igra je odličen način za spodbujanje in urjenje možganov. Iskanje pravilne kode zahteva logični um in matematične spretnosti. Morda se zdi zastrašujoče, vendar je to pravzaprav zabavna igra, ki vam lahko pomaga doseči cilj. Uganke so posebej oblikovane tako, da spodbujajo logično razmišljanje in analizoTo vam pomaga razviti sposobnosti reševanja problemov.

Logične igre so tudi odličen način zabave ob učenju. Spodbujajo vadbo in razvoj uma, zaradi česar postanejo vaši možgani bolj gibčni in budni. Raziskave kažejo tudi, da lahko logične igre celo izboljšajo vaš spomin. Zato preizkusite logično igro dneva in začnite uriti svoj um – splačalo se vam bo!

Razvozlajte kodo in poiščite rešitev!

Če boste čakali, bomo razkrili šifro dneva. Rešitev je prikazana na sliki in številke, ki sestavljajo šifro, so obarvane. Ljubitelje ugank vabimo, da odgovor poiščejo v manj kot 40 sekundah. Po dolgem premislekunajhitrejši bo našel kodo: 276.

Lava.si

Čestitamo vsem, ki so izziv rešili v manj kot 40 sekundah. Ostali pa ne obupajte in poskušajte še naprej. Z malo vaje in vztrajnosti boste lahko našli odgovor v rekordnem času.

Vabimo vas, da sprejmete izziv in delite ta članek s svojimi prijatelji in družino. Porabili smo veliko časa, da bi vam vsak dan prinesli zabavne igre, s katerimi se boste lahko zabavali.

Veseli bomo, če si boste vzeli trenutek časa in nam jo pomagali deliti v družabnih medijih. Zato ne zamudite te priložnosti!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.