Domov » Novice » Test IQ: Koliko razlik je med slikami? Če jih prepoznate v manj kot 40 sekundah, dokažete, da ste inteligentni.

Test IQ: Koliko razlik je med slikami? Če jih prepoznate v manj kot 40 sekundah, dokažete, da ste inteligentni.

Vsebina

Vizualni testi so igre, ki zahtevajo veliko pozornosti in natančnosti. Sestavljene so iz iskanja razlik med dvema slikama, ki sta si lahko zelo podobni. Danes vam ponujamo test “Poišči 12 razlik med dvema slikama”. Cilj je poiskati 12 razlik med dvema slikama, ki predstavljata prostovoljce. v manj kot 50 sekundah.

Ta test Temelji na opazovanju in pozornosti na drobne podrobnosti, zato je odlična vaja za izboljšanje pozornosti in koncentracije. Prav tako je zelo zabaven za igranje s prijatelji in družino. Ni namenjena otrokom, temveč vsem, ki uživajo v miselnih izzivih.

Lava.si

Da bi uspeli v tej igri, boste morali pozorno preučiti slike in poiskati najmanjše podrobnosti. in razlike med njimi. Ko najdeš prvo razliko, poskusi najti drugo in nato še eno, dokler ne najdeš vseh dvanajst v manj kot 50 sekundah! Ste pripravljeni? Začnimo!

Poišči 12 razlik

Poiščite 12 razlik med slikami, se morate osredotočiti in pozorno opazovati.. Ko ste ugotovili razliko, jo morate dobro opredeliti in določiti. da ne boste zamudili drugih..

Ničesar ne prepuščajte naključju in si vzemite čas za primerjavo vsake podrobnosti. Ne pozabite, da je vaš cilj ugotoviti vse razlike!

Ali ste vedeli? Prostovoljci

Prostovoljec je oseba, ki opravlja neplačane dejavnosti v humanitarne ali altruistične namene. Prostovoljce običajno motivirajo osebno prepričanje, zavezanost skupnosti in želja po sodelovanju v zadevi, ki je širša od njihovega lastnega obstoja.

Prostovoljci lahko prispevajo k različnim namenom in skupinam, vključno z neprofitnimi organizacijami, dobrodelnimi organizacijami, političnimi gibanji in javnimi službami. Svoj čas in trud lahko namenijo eni sami organizaciji ali več organizacijam. Prostovoljci lahko nudijo finančno ali logistično podporo ali celo neposredno ponudijo svoje storitve drugim.

Premagajte vizualni izziv!

Čestitke vsem, ki so vizualni izziv opravili v manj kot 50 sekundah in našli 12 razlik med slikama! Navdušeni smo nad vašo spretnostjo in pozornostjo. Tisti, ki vam ni uspelo najti vseh razlik, ne skrbite! Rešitev boste našli spodaj, zato lahko nadaljujete z raziskovanjem. Zabavajte se in še naprej preizkušajte svoje sposobnosti opazovanja!

Legrisou.co.uk

Želite igro deliti s prijatelji in družino? Delite jo v družabnih omrežjih! Z le nekaj kliki lahko svojim prijateljem in družini omogočite, da uživajo v tej zabavni igri.

Za vsako objavljeno delitev boste dobili navdušene povratne informacije in komentarje, poleg tega pa boste lahko izvedeli tudi o izkušnjah svojih prijateljev in družinskih članov pri igranju iger. Torej . neovirano delite igro v svojih družabnih omrežjih in k temu spodbudite tudi svoje stike!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.