Domov » Novice » Test IQ: Preverite svoje kognitivne sposobnosti v manj kot 11 sekundah

Test IQ: Preverite svoje kognitivne sposobnosti v manj kot 11 sekundah

Zabavajte se in preizkusite svojo logiko s to sestavljanko, ki je zasnovana tako, da preveri vašo logiko in IQ.

Z izzivi, ki temeljijo na razmišljanju, lahko na zabaven način preverite svoje sposobnosti reševanja težav. Ta sestavljanka je kot nalašč za preizkušanje sposobnosti reševanja logičnih problemov.

Izziv je preprost: izravnajte matematično enačbo 9 + 1 = 0.

Pri tem morate rešitev poiskati v manj kot 11 sekundah. Prav tako morate premakniti le eno ujemanje. Če želite uspešno sestaviti sestavljanko, morate biti ustvarjalni in agilni.

© Lava

Predstavitev izziva: Izravnajte enačbo 9 +1=0

Preden začnete, se morate najprej osredotočiti in si pozorno ogledati sestavljanko. Pozorno prepoznajte različne dele in preverite, ali jih je mogoče manipulirati, da bi rešili težavo. Ne bojte se raziskati nepričakovanih rešitev, ki vam bodo pomagale.

Da bi se spopadli s tem izzivom, morate dobro razumeti, da boste zlahka našli rešitev. Z dovolj zbranosti in iznajdljivosti boste to uganko rešili v kratkem času. Uporabite svojo logiko in ustvarjalnost ter poiščite možnosti.

Današnji izziv je uravnotežiti enačbo 9 +1=0 s premikanjem samo ene uganke. Ni treba biti dober matematik, da bi vedel, da je to napačno. Zato je treba enačbo preoblikovati, da dobimo pravi odgovor. Pri reševanju te uganke je treba delati na svojem umu, da bi izboljšali svoj IQ.

Če želite rešiti ta matematični izziv, morate to storiti v manj kot 11 sekundah. Preden začnete, vam svetujemo: ne zapletajte si življenja, rešitev bo očitna, če obvladate umetnost logike in sklepanja.

Rešite enačbo 9 +1=0 tako, da premaknete samo eno uganko

Ste našli rešitev tega izziva v manj kot 11 sekundah? Čestitke, verjetno imaš zelo visok IQ.

Ne skrbite za druge, sestavljanka je težja, kot je videti. Pravzaprav morate premakniti le eno tekmo, da bi bila operacija pravilna. Če želite izvedeti rešitev, jo najdete na spodnji sliki z razlago.

Odgovor na to enačbo je 9-1=8. Da bi rešili enačbo, ste morali sirko premakniti na znak plus in jo postaviti na število nič. Ta test IQ je odličen za preverjanje pozornosti do podrobnosti in deduktivnih sposobnosti. Da bi jo rešili, ste potrebovali le dozo koncentracije in osredotočili vso svojo pozornost, da bi premaknili pravo tekmo.

© Lava
mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.