Domov » Novice » Test IQ: pri otroku na smučeh bi moralo biti enostavno ugotoviti kakršne koli razlike.

Test IQ: pri otroku na smučeh bi moralo biti enostavno ugotoviti kakršne koli razlike.

Če veliko časa preživite na internetu, zakaj ne bi z vizualnimi testi hkrati razpršili sebe in svoje možgane? S testi IQ za igre z razločevanjem lahko preverite svoje vizualne spretnosti in sposobnosti razločevanja. Če želite uspešno opraviti test, morate uporabiti svoje sposobnosti opazovanja in izboljšati ostrino vida.

IQ test: „Poišči razlike na slikah teh otrok.“

Ponujamo vam IQ test, povezan z belim božičem! Na naslednji sliki sta dve fotografiji dveh mladih ljudi na drsalkah med smučanjem. Če želite opraviti ta IQ test, morate poiskati razlike med temi slikami. Za njihovo prepoznavo imate 15 sekund! Menite, da vam bo uspelo?

Tunjukan kemampuan dan kejelian mata Anda dengan mencari tiga perbedaan gambar tes IQ ini dalam waktu singkat.

IQ test: odgovori na izziv

Minilo je petnajst sekund. Upamo, da je bilo to dovolj časa, da ste našli 3 razlike! Pravzaprav bi morali najti 3 napake, ki so skrite na sliki. Našli ste le 2? Oglejte si spodnjo sliko in preverite, kateri odgovori so pravilni!

Rešitev Če ste dober opazovalec, je tri razlike dokaj lahko najti. Bili so :

Letak perbedaan gambar dalam tes IQ.

  • Luna, ki manjka na sliki na desni;
  • barvo druge jelke, ki je črna in ne zelena kot na prvi sliki;
  • prisotnost drevesne veje ob vznožju deklice na drugi sliki.

Če ste uspešno opravili test IQ dneva, ste pravkar dokazali, da ste odličen opazovalec. Če pa niste našli 3 razlik, ne obupajte, saj lahko svojo trenutno raven še vedno izboljšate. Samo vaditi morate. To lahko ugotovite z vsakodnevnim testom IQ. Tako lahko možgane naučite bolje prepoznavati razlike.

L’article IQ test: pri otroku na smučeh bi moralo biti enostavno opaziti razlike est apparu en premier sur Zona24media.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.