Domov » Novice » Test IQ: rešite ta možganski izziv v manj kot 32 sekundah. Vaš uspeh ali neuspeh vam bo povedal veliko o vaši inteligenci!

Test IQ: rešite ta možganski izziv v manj kot 32 sekundah. Vaš uspeh ali neuspeh vam bo povedal veliko o vaši inteligenci!

Tukaj je težak IQ test, ki vas bo za nekaj sekund zmedel!

Vsebina

S tem matematičnim testom IQ, ki so ga uporabniki interneta uvrstili med najtežje, preizkusite svojo inteligenco in logiko. S tem izzivom boste lahko izmerili svoj inteligenčni kvocient in sposobnosti reševanja problemov.

Če imate ustvarjalen um in dobro razvit smisel za sklepanje, boste to uganko zlahka rešili v predvidenem času!

IQ test: «Katera številka manjka v krogu?»

S tem kompleksnim IQ testom lahko ocenite svojo inteligenco tako, da preverite svoje sposobnosti razmišljanja in sklepanja.

Da bi bili na varni strani, vam svetujemo, da se skrbno osredotočite, saj boste imeli na voljo le nekaj sekund, da dokažete svojo genialnost! Ste pripravljeni na izziv?

Vaša naloga bo določiti vrednost, ki bi morala biti v prvem krogu namesto vprašalnega znaka. Začnite z iskanjem logike izračuna treh krogov in izvedite operacijo, ki vas bo vodila do pravilnega odgovora.

Razmišljajte hitro, saj imate za dokončanje tega izziva na voljo le 32 sekund!

© Lava.si

IQ test: pravilen odgovor

Vedeti morate, da je ta matematični izziv v določenem času poskušalo rešiti že veliko ljudi, vendar je to uspelo le redkim. Če vam je v tem primeru uspelo najti pravi odgovor, bi to pomenilo, da ste pravi genij!

Preden karkoli sklepate, najprej preverimo, ali imate v nadaljevanju pravilen odgovor.

© Lava.si

Rešitev

Manjkajoče število v krogu je 26. Kako dobiš ta odgovor? Upoštevati moraš naslednjo logiko: krog 1 + krog 3 = krog 2. Potem imaš :

17 = 9 +8,
8 = 5 + 3 in,
40 = 26 + 14.

Če ste uspešno opravili ta IQ test, vam čestitamo! Nedvomno imate veliko sposobnost sklepanja in hitrost razmišljanja, kar vam zagotovo olajša vsakdanje življenje.

Vseeno vam čestitamo, tudi če tega matematičnega izziva niste opravili, saj ste si ga upali opraviti in ste porabili čas za iskanje odgovora. Svetujemo vam tudi, da s testi IQ spodbudite svoje miselne sposobnosti in tako naslednjič izboljšate svoj rezultat.

Če vam je bil ta test IQ všeč, ga delite s svojimi družinskimi člani in prijatelji.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.