Domov » Novice » Test IQ: Samo geniji najdejo 5 razlik v manj kot 15 sekundah. Ste pripravljeni na izziv?

Test IQ: Samo geniji najdejo 5 razlik v manj kot 15 sekundah. Ste pripravljeni na izziv?

Ali menite, da ste sposobni v kratkem času odgovoriti na ta IQ test?

Tako kot pri drugih testih boste morali tudi pri tem novem intelektualnem in vizualnem izzivu uporabiti svoje najboljše miselne sposobnosti. Vnaprej vas opozarjamo, da je to težak izziv, ki ga lahko rešijo le geniji. 99 % tistih, ki so poskušali, je bilo neuspešnih. Boste del privilegiranega 1 % ali množice? Če želite to izvedeti, nemudoma odkrijte koncept testa IQ.

Vizualni izziv: kaj morate narediti na sliki

Če si ogledate testno sliko, boste takoj opazili, da jo sestavljata dve podobni figuri, ki sta postavljeni druga ob drugi. Te ilustracije prikazujejo dva policista, ki se prepirata pred prometnim posnetkom. Na prvi pogled sta sliki videti enaki. Vendar pa jih še vedno razlikuje pet elementov.

V tem testu IQ boste morali ugotoviti, kje so te razlike. Če pogledamo tako, se zdi izziv še vedno preprost. Če je časovna omejitev 15 sekund, se to ne bo zgodilo.

Če želite ta izziv opraviti v določenem času, vam svetujemo, da natančno preučite vsak kotiček obeh slik. Razmislite o tem, po čem bi se lahko razlikovali in kako jih prepoznati. Ne smete izpustiti nobene podrobnosti.

Preskusna rešitev

Ali je ta test IQ zaradi časovne omejitve daleč od enostavnega? Če vam je uspelo odkriti razlike, pomeni, da ste neverjetno vizualno spretni. Če vam ni uspelo pravočasno zbrati 5 razlik, se ne pustite motiti. Naslednjič vam bo zagotovo uspelo, če boste vadili z našimi drugimi inteligenčnimi testi in vizualnimi ugankami.

Tukaj je 5 razlik, ki jih morate najti, pozorno opazujte!

©Lava

Ali ste uživali v tem testu IQ? Če je tako, delite svoje zadovoljstvo s prijatelji in družino.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.