Domov » Novice » Test IQ: Samo opazovalec lahko v nekaj sekundah opazi 3 razlike v delu otrok.

Test IQ: Samo opazovalec lahko v nekaj sekundah opazi 3 razlike v delu otrok.

Če ste dober opazovalec, se čim prej lotite vizualnega izziva!

Danes vam ponujamo priložnost, da preizkusite svojo ostrino vida in se ob tem zabavate. To je tudi zabaven način za izboljšanje vida. Če pri tem preizkusu oči uspešno opravite izziv, to pomeni, da ste izjemen opazovalec.

Očesni test: “Katere so tri razlike med tema dvema slikama?

Današnji test oči je igra razlik. Zato boste morali za uspeh uporabiti svoje oko in vizualni spomin. Dobri opazovalci se bodo brez težav osredotočili na podrobnosti. Kaj pa vi?

Na spodnji sliki sta dve skoraj enaki fotografiji dveh mladih prostovoljcev, ki pobirata smeti. Sliki nista povsem enaki, obstajajo razlike, ki jih lahko opazi le pozorno oko.

Skupno morate ugotoviti tri napake. Vaš izziv bo, da jih prepoznate v samo 14 sekundah. Poskusite najti razlike, preden se izteče čas. Upoštevajte, da se v običajnih okoliščinah ta igra napak zaključi v 60 sekundah.

IQ test: odgovori na test

Ali vam je uspelo najti tri razlike na obeh slikah? Koliko časa ste potrebovali, da ste odkrili razlike? Če ste premagali rekord 14 sekund, je bilo to dobro! To pomeni, da imate zelo razvit čut za opazovanje, tako zelo, da na teh dveh slikah niste spregledali nobene podrobnosti.

Če vam niti 60 sekund ni zadostovalo za iskanje razlik, vadite z drugimi vizualnimi igrami na našem spletnem mestu.

Rešitev:

Opazili bi morali položaj dekličinega stopala in nato obliko kremplja med dečkovima rokama. Tretja razlika je odsev na dekličinem klobuku. Te podrobnosti si oglejte na spodnji sliki.

Če želite zlahka uspeti v vizualnih igrah in postati dober opazovalec, se najprej naučite dobre koncentracije. Okrepiti morate potrpežljivost in hitrost razmišljanja. Potem morate redno sprejemati vizualne izzive! Obiščite našo spletno stran in odkrijte na desetine vizualnih testov vseh vrst in za vse ravni!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.