Domov » Novice » Test IQ: Ste prepričani, da ste genij? Dokažite to tako, da v 15 sekundah najdete 3 razlike na fotografiji deklice bokserke.

Test IQ: Ste prepričani, da ste genij? Dokažite to tako, da v 15 sekundah najdete 3 razlike na fotografiji deklice bokserke.

Če imate čas in ga želite dobro izkoristiti, imamo za vas več kot en zabaven test. Ta možganski izziv je eden od njih. Ne bo vas le zabaval, temveč tudi spodbudil vaš um. Poleg tega boste lahko s pomočjo slik preprosto ocenili svojo raven inteligence. Cilj je poiskati 3 razlike med dvema bolj ali manj enakima slikama.

Boksarski test: odkrijte pravila igre

Na prikazani sliki sta dve skoraj enaki figuri druga ob drugi. Gre za dve sliki mladega dekleta z rokavicami, ki izvaja boksarske gibe. Obe figuri imata tri različne elemente. Vaša naloga je, da jih vse najdete. Na prvi pogled se to zdi preprosto. Vendar se morate osredotočiti in opazovati ter upati, da jih boste hitro našli.

Za dokončanje tega vizualnega izziva imate na voljo le 15 sekund. Ta časovna omejitev je bila določena zato, da bi bolje ocenili vašo inteligenco v primerjavi z drugimi izzivalci. Prekoračitev roka pomeni, da testa niste opravili. Zato je zelo pomembno, da se pred začetkom odštevanja do tega testa IQ pripravite na pravo stanje. Poskusite biti za trenutek tiho, da se osredotočite in si ustvarite boljši pogled.

Odgovor na test IQ za tiste, ki niso našli razlik

Ali vam kljub vsem prizadevanjem ni uspelo najti treh skritih razlik v 15 sekundah? To ni težava. To pomeni le, da morate vaditi in se navaditi opravljati tovrstne preizkuse, da boste uspešni pri naslednjih izzivih. Za urjenje uma in oči imamo na zalogi več kot en test IQ. Ne oklevajte in jih odkrijte, da si izostrite oči in izboljšate koncentracijo.

V nadaljevanju pa preverite, kaj ste pri tem preizkusu izpustili iz rok.

Od zgoraj navzdol je prva razlika v kapljicah napora za dekličino glavo. Na eni sliki so nekoliko večje. Nato se spustite do bokserjevega pasu. Na desni sliki je njena srajca na tem mestu bolj ohlapna, na drugi pa bolj tesna. Zadnja razlika je v njenem stopalu. Na obeh slikah je položaj tistega zadaj izrazit.

Če vas je ta test IQ zabaval, razmislite o tem, da bi svoje veselje delili z drugimi in jim ponudili ta izziv.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.