Domov » Novice » Test IQ (vizualni): Ali boste lahko razločili edinstveno razliko med obema slikama? Uspelo je le 1 % udeležencev usposabljanja.

Test IQ (vizualni): Ali boste lahko razločili edinstveno razliko med obema slikama? Uspelo je le 1 % udeležencev usposabljanja.

Ali imate dovolj dober vid, da boste sprejeli ta izziv in ga opravili v samo petih sekundah?

Ker so vizualni izzivi tako pogosti na družabnih omrežjih, je njihovo reševanje postalo ena vaših najljubših zabav? Prav je, da v njih uživate, saj so dober način, da se preizkusite in zabavate. Ta test IQ je na primer eden najtežjih in najzanimivejših kvizov, ki ga je uspelo opraviti le malo ljudem. Težava? To je časovna omejitev (5 sekund), čeprav moraš na sliki najti le eno razliko.

Potrebujete nasvet, kako opraviti ta IQ test?

Kot pri vsakem vizualnem izzivu se morate osredotočiti. Naučiti se morate osredotočiti pozornost na vsako podrobnost obeh predstavljenih številk. Na široko odprite oči in poskusite primerjati vsak element obeh slik. Če je potrebno, se postavite v položaj, v katerem boste to lahko storili. Poskusite zbrati misli tako, da se umaknete v ozadje, v tišino in stran od kakršnih koli hrupnih motenj.

S tem izzivom lahko pokažete, kako dober je vaš vid, vidni refleksi in sposobnosti opazovanja.

Pri tem testu boste morali poiskati le eno razliko, vendar v petih sekundah. Po tem kratkem času bo to pomenilo, da vam ni uspelo.

© Lava

Odgovor na test IQ

Ali veste, zakaj je ta miselni izziv drugačen? To je zelo težko, čeprav morate najti le eno razliko. Le 1 % tistih, ki so poskusili srečo, je našlo razliko.

Želite biti eden izmed njih? Če vam je uspelo najti zahtevani element, lahko to storite. Če je tako, ste lahko ponosni nase. Zdi se, da imate bionične oči, ki so sposobne zaznati najfinejše in najfinejše podrobnosti najbolj zapletenih slik.

Sicer pa to ni pomembno in nikakor ne vpliva na vašo inteligenco. Gre za test, katerega rezultati niso kategorični. Ponujamo vam odgovor na ta miselni kviz.

Razlika je v pajku na desni strani piščanca. Na eni sliki ima 8 nog. V drugi pa se zdi, da je enega izgubila.

© Lava

Če vam je ta test všeč, lahko več o njem izveste na portalu Nicetime. Svoje vizualne sposobnosti lahko ponovno preverite z drugimi testi IQ. To bo dobra priložnost za zabavo, pa tudi za vadbo. Če se boste navadili na tovrstne kvizove, boste naslednjič lažje zmagali.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.