Domov » Novice » Test IQ (vizualni): Kdo je pravi oče tega dečka? Ta vizualni izziv je uspel le 2 % udeležencev!

Test IQ (vizualni): Kdo je pravi oče tega dečka? Ta vizualni izziv je uspel le 2 % udeležencev!

Pametni ste, če lahko to vizualno sestavljanko rešite v 8 sekundah!

Med testi IQ, ki so na voljo na našem spletnem mestu, je nekaj takih, ki imajo stopnjo uspešnosti manj kot 5. Ti testi čakajo, da jih rešijo najpametnejši ljudje. Tako je tudi z današnjim vizualnim izzivom. 98 % tistih, ki so ga opravljali, je bilo neuspešnih, zato je standard zelo visok. Upamo, da boste tudi vi med tistimi 2 %, ki so uspešno opravili ta test. Izvedeli bomo zdaj!

Vizualni test: “Kateri od teh moških je otrokov oče?

Inteligenca se kaže tudi v vaši sposobnosti razmišljanja in razločevanja. Ta veščina namreč spodbuja razmišljanje in opazovanje, ki sta merili, ki ju ima le prodorna in inteligentna oseba. Menite, da ste eden od njih? Sprejmite ta izziv in poglejmo, ali boste pravočasno našli rešitev!

Najprej morate vedeti, da imate za rešitev te uganke na voljo le 10 sekund. Drugi cilj te vizualne igre je ugotoviti, kdo je pravi oče dečka. Za izvedbo tega testa IQ si pozorno oglejte naslednjo sliko. Gre za dečka, ki se igra med dvema moškima, od katerih je eden oče. Bodite osredotočeni, ne spreglejte nobene podrobnosti in odgovorite na to vprašanje, preden se vam izteče čas: kdo je otrokov oče?

© Lava

Vizualni test: pravi odgovor

Vaših 10 sekund se je izteklo. Zdaj si lahko ogledate spodnjo rešitev.

Rešitev

Oče tega dečka je pravzaprav moški v rdečem puloverju. Ste ugotovili, zakaj? Samo poglejte, kako se obnašata oba moška. Moški B se igra s tabličnim računalnikom in se ne ozira na otroka. Moški A, čeprav se zdi, da je zaposlen z branjem časopisa, opazuje otroka, da bi se pravočasno odzval, če bi mu otrok škodoval ali bi se oddaljil. To dokazuje, da je dečkov pravi oče.

Če ste našli pravi odgovor, vam čestitamo! Zdaj ste del 2 % tistih, ki so uspešno opravili ta vizualni izziv. Prepričani ste lahko o svoji inteligenci in opazovalnih sposobnostih. Če vam ni uspelo, razmislite o tem, da bi še bolj spodbudili svoje možgane in čute ter se z našimi osebnostnimi testi izboljšali in izvedeli več o sebi!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.