Domov » Novice » Test IQ (vizualni): V 15 sekundah poiščite 5 razlik na sliki, 85 % udeležencev testa ni opravilo!

Test IQ (vizualni): V 15 sekundah poiščite 5 razlik na sliki, 85 % udeležencev testa ni opravilo!

S tem vizualnim testom IQ preverite svojo raven IQ in sposobnosti opazovanja.

Današnja vizualna uganka bo preizkusila vaše intelektualne in opazovalne sposobnosti. Izziv je primerjati dve na videz enaki sliki in poiskati 5 razlik. Če ste prepričani o svojih sposobnostih, je ta vizualni test IQ pravi za vas.

V 15 sekundah poiščite 5 razlik na sliki

Vizualna uganka je zelo preprosta, poiskati morate le pet razlik na sliki, ki vam je predstavljena. Za popestritev izziva ga morate rešiti v manj kot 15 sekundah. Slika prikazuje štiričlansko družino: dva odrasla in dva otroka. Če vam bo v tem času uspelo najti 5 razlik na sliki, boste dokazali, da imate izjemne vizualne sposobnosti.

© Lava

Pri tem si lahko pomagate tako, da se izolirate v mirnem prostoru. Da bi se lažje osredotočili, morate odstraniti vse vire hrupa ali motenj. Sproščujoče in prijetno vzdušje vam bo pomagalo rešiti vizualno uganko v 15 sekundah. Poskusite se tudi sprostiti, da boste lažje opazili razlike med slikama.

Odgovori na vizualno uganko

Ste rešili vizualno uganko v manj kot 15 sekundah? Čestitke, imate zelo dober občutek za opazovanje. Tisti, ki jim ni uspelo, naj ne obupajo, saj je ta vizualni IQ test težji, kot je videti, in le malo ljudem je uspelo najti rešitev. Poskusite rešiti tudi druge vizualne uganke, ki vam bodo pomagale izpopolniti vaše znanje.

Popravljeno sliko si lahko ogledate, da bolje razumete, kje je 5 razlik. Tukaj je razlaga te uganke.

© Lava
  • Napaka 1: je na fantovem nahrbtniku. Če ste pozorni, boste opazili razliko v barvi.
  • Napaka 2: je na materinem nahrbtniku. Če pogledate od blizu, lahko vidite, da je na sliki majhna zadrga, ki izginja iz ene slike v drugo.
  • Napaka 3: je na deklici. Če pozorno pogledate, lahko vidite, da se položaj njene roke nekoliko spremeni.
  • Napaka 4: gre za družinskega očeta. Opazite, da je položaj njegovega sprednjega stopala na slikah drugačen.
  • Napaka 5: še vedno je na očetu družine. Pozorno si oglejte njegov obraz. Na obeh slikah lahko vidite, da njegova ušesa niso enaka.
mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.