Domov » Novice » Test opazovanja: Ali lahko določite 3 razlike med obema fotografijama?

Test opazovanja: Ali lahko določite 3 razlike med obema fotografijama?

Preverite, ali imate orlovo oko in dober občutek za opazovanje, in poiščite tri razlike na tej sliki.

Ta test IQ je odličen za ugotavljanje vaših intelektualnih sposobnosti in sposobnosti opazovanja. Z današnjo sestavljanko boste preizkusili svoje analitične sposobnosti in inteligenco ter se ob tem zabavali. Izziv je zelo preprost, poiskati morate le razlike na sliki. Ta test lahko opravijo le osebe z visoko ravnjo IQ.

Predstavitev testa IQ Poišči 3 razlike na sliki

Izziv je poiskati 3 razlike na sliki. Postavljene so tako, da zavedejo vaš občutek za opazovanje. Za uspešno opravljanje testa se morate osredotočiti in se umiriti, ne smete biti vznemirjeni.

Slika prikazuje par v spalnici. Žena leži v postelji in drži otroka, mož pa stoji poleg nje. Videti je, kot da je žena pravkar rodila, mož pa joka od veselja. V sobi lahko vidite tudi veliko podrobnosti, kot so okno, okvir slike, drevo, komoda itd.

Reševanje te vizualne uganke zahteva dober vizualni spomin za razločevanje razlik.

Tudi pri tem preskusu morate biti pozorni. Če jo lahko rešite v kratkem času, se lahko štejete za inteligentno osebo.

Odgovori na test IQ: poišči 3 razlike na sliki

Ali ste našli 3 razlike na sliki, ne da bi najprej pogledali odgovor? Čestitamo! Iskrene čestitke. To kaže, da ste odličen opazovalec in da je vaš IQ nadpovprečen.

Če niste našli pravih odgovorov, lahko rešitev najdete na sliki.

  • Prva razlika je v postelji. Pozorno si oglejte vzglavje postelje, na katerem sedita ženska in njen otrok. Na eni od slik lahko vidite, da je majhen pravokotnik večji kot na drugi sliki.
  • Druga razlika je na polici nad komodo. Če pogledate od blizu, lahko vidite, da je razporeditev predmetov obrnjena.
  • Tretja razlika je v drevesu. Na drevesu za oknom je na vsaki sliki drug list.

Tudi če ste uspešno opravili izziv, lahko še vedno vadite z drugimi ugankami in tako izboljšate svoje miselne sposobnosti. Nato boste imeli priložnost preizkusiti svoje zmogljivosti s še bolj zapletenimi testi. K izzivu povabite tudi svoje prijatelje in družino.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.