Domov » Novice » Test opazovanja: na voljo imate le 40 sekund, da poiščete 8 razlik med tema dvema fotografijama.

Test opazovanja: na voljo imate le 40 sekund, da poiščete 8 razlik med tema dvema fotografijama.

Današnja igra je zelo zabavna in zanimiva vizualna iskalna igra. Vabimo vas, da v manj kot 40 sekundah poiščete 8 razlik med dvema slikama, ki predstavljata hrano.

To je odličen način za preverjanje hitrosti in natančnosti vidnega iskanja. Igra je preprosta za razumevanje in jo lahko igrajo ljudje vseh starosti in sposobnosti.

© Lava.si

Vizualni testi so odličen način za izboljšanje sposobnosti hitrega in natančnega zaznavanja ter obdelave vizualnih informacij. Izboljšajo lahko tudi vaše splošno razumevanje slik in oblik okoli vas, kar je lahko zelo koristno v različnih okoliščinah, od učenja do reševanja problemov.

Poleg tega jih lahko uporabite tudi za razvijanje sposobnosti opazovanja in ustvarjalnosti. Če si vzamete čas in si sliko natančno ogledate, lahko namreč odkrijete stvari, ki bi jih drugi ljudje morda spregledali.

8 razlike je včasih težko najti. Pomembno je, da se osredotočite in pozorno opazujete, da jih najdete. Če 8 razlik še niste našli, si lahko ogledate rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.