Domov » Novice » Test opazovanja: Poišči razliko med babico in njeno vnukinjo v manj kot 25 sekundah.

Test opazovanja: Poišči razliko med babico in njeno vnukinjo v manj kot 25 sekundah.

Dokažite, da ste natančni, in izziv opravite v 25 sekundah.

To je osebnostni test IQ. Pokaže, kako pozorni ste na podrobnosti in da ničesar ne prepuščate naključju. Ste natančni? To dokažite z rešitvijo te uganke.

Kako rešiti ta IQ test?

Pri tem preizkusu imate pred seboj dve sliki, ki se zdita enaki. Na njih sta babica in njen vnuk, ki se spuščata po stopnišču. Oba lika sta videti srečna. Cilj tega izziva je prepoznati razlike med tema dvema slikama. Za to imate na voljo 25 sekund. Bodite pozorni na podrobnosti, vse natančno preglejte in prepoznali boste razlike med tema dvema slikama.

Ste pripravljeni na ta izziv?

To je izziv, ki je videti preprost. Za izpolnitev imate na voljo 25 sekund. Morda se zdi, da je to dolgo, vendar boste v resnici še vedno spregledali podrobnosti, če ne boste dovolj zbrani. Pri tem preizkusu se uporabljajo vaše oči in vaša sposobnost, da ste pozorni na podrobnosti. Poleg tega spodbuja možgane, da najdejo drobne stvari. S to vajo se urijo vaš um, oči in možgani.

Odgovor: Kakšne so bile te razlike? 

Ste jih našli? Na drugi sliki so pravzaprav tri napake.

Prva razlika je smerokaz, ki je na drugi sliki obrnjen.

Druga razlika je v ograji, na kateri počiva babičina desna roka. Na prvotni sliki ograja ni pritrjena na steno, na drugi sliki pa je.

Tretja napaka je na otroški majici. Na drugi sliki ima majica rožnato črto, medtem ko je bila na prvotni sliki modra.

Ste rešili to uganko?

Ali ste zlahka našli tri napake? Ste jih prepoznali v manj kot 25 sekundah? Res ste natančni. Imate ostre oči in odzivne možgane. Za to si lahko čestitate.

Če vam ni uspelo, še naprej vadite. Izboljšajte tudi svojo koncentracijo.

Odkrijte zanimive IQ teste na našem spletnem mestu

Na naši spletni strani je veliko izzivov, primernih za vsakogar. Nekateri razkrivajo osebnost, drugi ocenjujejo inteligenco. Želite iti še dlje? Ne oklevajte, če želite opraviti te teste in jih deliti s prijatelji in družino. Z več ljudmi so izzivi še boljši.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.