Domov » Novice » Test osebnosti: vaša najljubša dišava vam bo pomagala ugotoviti, ali se zlahka zaljubite.

Test osebnosti: vaša najljubša dišava vam bo pomagala ugotoviti, ali se zlahka zaljubite.

Kaj je osebnostni test ? To je metoda, ki omogoča vpogled v značilnosti in preference osebe ter s tem boljše razumevanje njene osebnosti.

Testi Osebnostni testi so običajno namenjeni pomoči pri pomembnih odločitvah in reševanju problemov. Čeprav so ti testi lahko zelo koristni, so lahko tudi zelo zabavni. In to je ravno primer test test osebnosti, ki ga imamo danes za vas: vaša najljubša dišava vam bo pomagala odkriti, ali se zlahka zaljubite ali ne.

V ta namen vam ponujamo različne simbole parfumov, med katerimi lahko izbirate. Ko boste izbrali, vam bomo na kratko predstavili, kaj lahko pričakujete, ko gre za ljubezen in odnose. Kakšen je torej vaš najljubši vonj?

© Legrisou.co.uk

Slika 1 : Parfum ljubimcev

Ljudje, ki izberejo to sliko, kažejo, da iščejo resno in trajno razmerje. So nežni, skrbni in imajo močan čut za čast. Zlahka se zaljubijo.Vendar potrebujejo tudi čas, da resnično razvijejo čustva.

Ko najdejo ljubezen, so predani in zvesti. So zelo romantični in imajo radi romantične geste, kot je parfum zaljubljencev. So strastni in optimistični ter svoja čustva radi delijo z drugimi.

Slika 2: Pikanten in eksotičen vonj

Ljudje, ki se odločijo za to dišavo, veljajo za pogumni in drzni. Uživajo v izzivih in radi sprejemajo vznemirljive izzive. Niso zadovoljni s tem, kar imajo, in si nenehno prizadevajo za odličnost.

So zelo čutni vendar so lahko včasih nekoliko raztreseni, saj se osredotočajo na en predmet naenkrat. Imajo močno osebnost in močan občutek za neodvisnost. Uživajo v intenzivnih, razburljivih ali eksotičnih trenutkih, kar pojasnjuje njihovo privlačnost za pikantne in eksotične parfume.

Slika 3: Cvetlični vonj

Tisti, ki se odločijo za to vrsto dišave, so običajno ljubki, očarljivi, zelo družabni in optimistični. Uživajo v preživljanju časa s svojimi bližnjimi, v pogovorih in učenju novih stvari. So zelo veseli in uživajo v družbi drugih.

Velik poudarek dajejo estetiki in cenijo lepe stvari, kot so rože, kar pojasnjuje njihov okus za cvetlične vonjave. Zlahka se zaljubijo, vendar si pogosto vzamejo čas. da zares razvijejo svoja čustva.

Ali ste vedeli za FEDERN ERNST

FEDERN ERNST je bil avstrijski psihoanalitik in psihoterapevt, rojen 28. novembra 1871 v Brnu. Študiral je medicino na dunajski univerzi in se specializiral za psihiatrijo. Študiral je tudi filozofijo in psihologijo.

Federn je pomagal ustanoviti Psihoanalitično skupino, ki je spodbujala razprave, pogovore in raziskave o psihoanalizi. Prizadeval si je tudi za spodbujanje uporabe psihoanalize kot terapevtskega orodja.

Federn je napisal več knjig in člankov o psihoanalizi in njenih načelih. Najbolj znan je po svojem prispevku k preučevanju psihičnih konfliktov in psihičnih procesov, kot so narcizem, kolektivno nezavedno in represivno vedenje. Njegovo delo je vplivalo na delo Freuda, Junga in številnih drugih psihoanalitikov.

Ernst Federn je umrl leta 1950 na Dunaju. S svojim delom in raziskavami je prispeval k napredku psihoanalize kot znanosti, priznan pa je kot eden glavnih ustanoviteljev psihoanalitične skupine.

To je za danes vse! Zahvaljujemo se vam, da ste ta članek prebrali do konca, in upamo, da vam je bil ta osebnostni test všeč. Jutri se nam pridružite pri novem testu! Prosimo, da delite ta članek okoli vas in priporočamo našo spletno stran Legrisou. Ne pozabite, da je ta test zgolj zabaven in nima znanstvene vrednosti.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.