Domov » Novice » Test razlik: Ali lahko v manj kot 10 sekundah opazite 3 razlike med tema dvema slikama?

Test razlik: Ali lahko v manj kot 10 sekundah opazite 3 razlike med tema dvema slikama?

Ta izziv bo poudaril vašo sposobnost razlikovanja podrobnosti.

Ali ste vedeli, da sta si lahko enojajčna dvojčka telesno skoraj popolnoma podobna? Barva oči, višina in dolžina nosu so lahko na primer popolnoma enaki. Vendar pa jih je mogoče popolnoma razlikovati po eni podrobnosti: po njihovih prstnih odtisih.

V tem vizualnem preizkusu sta prikazani dve sliki, ki sta videti kot dvojčici. Vendar pa se razlikujejo po nekaterih podrobnostih. Ali lahko v manj kot 10 sekundah analizirate obe sliki in odkrijete tri razlike? Če je tako, se lotite izziva in si odprite oči.

Preizkusite svoje vidno zaznavanje z iskanjem razlik med slikama.

Ta izziv bo preizkusil vašo sposobnost razlikovanja podrobnosti. Vzemite si čas in si oglejte obe sliki drugo ob drugi ter preverite, v čem se razlikujeta. Tudi najbolj drobne podrobnosti so pomembne, zato bodite pozorni in osredotočeni, da boste uspešno opravili ta preizkus.

Ne pozabite, da imate za iskanje treh razlik na voljo 10 sekund in ne več. Prebudite svoje čute in sprejmite izziv!

© Lava

Na prvi pogled se zdita enaki, vendar lahko le pozorno oko prepozna razlike. Ta test, ki ni zahteven, lahko opravi vsakdo, z družino ali prijatelji.

Majhna težava tega testa so dobro izbrane barve, ki zmedejo vašo pozornost. Opaziti je treba tudi majhno podrobnost, ki je skoraj neopazna, kar je ključni del igre. Pazite, da boste v tej igri izgubili, če boste raztreseni. Čas je bistvenega pomena!

Kliknite na “Naprej” spodaj, da odkrijete odgovore

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.