Domov » Novice » Test razlik: Preizkusite svoje spretnosti, saj imate manj kot 60 sekund, da najdete 3 razlike med tema dvema slikama.

Test razlik: Preizkusite svoje spretnosti, saj imate manj kot 60 sekund, da najdete 3 razlike med tema dvema slikama.

Pozor, ta preizkus je namenjen le najbolj drznim. Za iskanje razlik imate 60 sekund!

Katera živa bitja imajo po vašem mnenju najboljši vid? Ali gre za mačke, žuželke ali ptice? Po najnovejših raziskavah imajo grabežljivci najboljši vid. Tako kot orel, ki lahko zazna predmet velikosti 10 cm, in to na višini 1 km, je to pravi dosežek narave. Kakšna je vaša sposobnost zaznavanja podrobnosti, ne da bi se pri tem sklicevali na to žival? Opravite spodnji test in to ugotovite.

Kako opraviti ta test, ki lahko spodbudi vaše nevrone?

S tem testom boste preizkusili svoje sposobnosti opazovanja in tudi razmišljanja. To vam bo pomagalo izboljšati sposobnost opazovanja podrobnosti in stvari, ki jih morda ne boste opazili.

S spodbujanjem in navajanjem možganov na tovrstno vadbo boste lahko hitreje analizirali stvari.

Zavedajte se, da je zahtevnost tega testa kljub nedolžnosti slike zelo visoka. Osredotočite se na to, da boste opazili razlike. Ne pozabite, da imate na voljo le 60 sekund!

Ta test je zelo enostaven. Vse, kar morate storiti, je poiskati tri razlike med dvema slikama, ki se zdita enaki. Pomembno je, da se ne prepustite iskanju manjkajočih ali dodatnih predmetov.

Težavnost te igre je bolj subtilna. Vzemite si čas, da si sliko ogledate po dolžini in širini ter vse elemente na njej in preverite, ali je vse na svojem mestu. Za iskanje teh razlik imate na voljo 60 sekund, zato je vse odvisno od vas!

© Lava

Vabimo vas, da kliknete na “Naprej” spodaj in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.