Domov » Novice » Test razlik: preizkusite svojo vizualno pozornost in v 60 sekundah poiščite razlike med tema dvema slikama.

Test razlik: preizkusite svojo vizualno pozornost in v 60 sekundah poiščite razlike med tema dvema slikama.

Menite, da imate ostro oko in visoko vizualno sposobnost? Spoznajmo to!

Ali poznate Kim Peek, znanega tudi kot “Rain Man”? Ta človek, ki je žal že pokojni, je bil znan po svojem fenomenalnem spominu, ki mu je omogočal, da si je v nekaj minutah zapomnil številne podatke, vključno s celotnimi knjigami. Z vsakim očesom je lahko zabeležil in analiziral različne informacije.

Če bi opravil ta vizualni test, bi bilo zanj to nekaj preprostega. Kaj pa vi? Ali lahko hitro analizirate ti dve sliki in odkrijete razlike v 60 sekundah? Takoj preverite svoje sposobnosti in ocenite ostrino vida.

Uporabite svoje vizualne spretnosti, da prepoznate razlike med slikama.

S tem testom boste preizkusili svoje sposobnosti opazovanja. Skrbno morate analizirati obe sliki drugo ob drugi in opaziti razlike, ki bi jih običajno spregledali.

To je dobra priložnost, da ugotovite, kako pozorni in podrobno usmerjeni ste. Pripravite se na to, da se bodo vaša čutila prebudila, in sprejmite izziv!

Če želite igrati, morate le poiskati razlike med dvema slikama, ki sta vam prikazani. Te slike so si na prvi pogled morda podobne, vendar se razlikujejo po podrobnostih.

© Lava

Kot ste morda opazili, je posebnost tega testa poudarek na geometrijskih oblikah. Med vodoravnimi in navpičnimi črtami ter geometrijskimi oblikami se poskusite izogniti zmedi. Te oblike lahko vplivajo na vaše vidne sposobnosti in vaša analiza se lahko izjalovi. Bodite osredotočeni, saj imate le minuto časa za rešitev.

Rešitev lahko poiščete tako, da spodaj kliknete na “Naprej”.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.