Domov » Novice » Test razlik: v 27 sekundah poišči 3 razlike med temi fotografijami!

Test razlik: v 27 sekundah poišči 3 razlike med temi fotografijami!

Preizkusite svojo natančnost in inteligenčni kvocient ter se zabavajte s tem IQ testom.

Z današnjim testom boste preizkusili svoje sposobnosti opazovanja in IQ. Gre za vizualni test, ki je sestavljen iz opazovanja dveh slik in iskanja razlik med njima.

Predstavitev testa

Igre razlik so v modi, tako v družabnih omrežjih kot na spletu. Ta med uporabniki interneta zelo priljubljena možganska igra se zdi preprosta, vendar je težja, kot je videti. Še posebej zato, ker je čas, ki je na voljo za iskanje vseh napak, precej kratek.

Vizualni test prikazuje vrtnarko v obleki in klobuku. Na prvi pogled sta si sliki podobni, vendar so med njima tri razlike.

Crédit photo : © Lava.si

 

Da bi jih odkrili, morate uporabiti svoje vizualne spretnosti, vključno z izostrenim občutkom za opazovanje. Uporabiti morate tudi spominske sposobnosti in logično razmišljanje. Za iskanje pravilnih odgovorov imate na voljo le 27 sekund.

Majhen nasvet, ki vam bo pomagal

To igro je najbolje igrati v mirnem prostoru, kjer se lahko osredotočite. Odstranite vse moteče dejavnike in vire hrupa, ki bi vas lahko ovirali. Ne pozabite se meriti časa, da preverite, ali ste se držali časovnega limita.

Bodite natančni in si natančno oglejte vse podrobnosti na sliki. V tem kratkem času bodo lahko uspeli le pametni ljudje.

Če želite videti rešitev na naslednji strani, kliknite na “Naprej” spodaj.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.