Domov » Novice » To uganko lahko v petih sekundah reši le genij! Še vedno želite poskusiti?

To uganko lahko v petih sekundah reši le genij! Še vedno želite poskusiti?

V petih sekundah moraš dokazati, da znaš postati odličen detektiv.

Danes vam predstavljamo novo in precej zahtevno uganko. Če iščete izziv, potem je to popoln preizkus za vas. Morali se boste potruditi po svojih najboljših močeh, da jo boste hitro premagali in dokazali, da imate sposobnosti odličnega detektiva. Zato si pripravite štoparico, čas je, da začnete.

Iz česa je sestavljena ta uganka?

Pri tej uganki vam bomo predstavili sliko dveh žensk. Ena od njiju je milijonarka, a katera? Kot lahko vidite, je vaš cilj ugotoviti, katera ženska je milijonarka in katera ne. Da bi to dosegli, se morate osredotočiti in preučiti vsako podrobnost na fotografiji. Toda pozor, pravi detektiv ali genij ne bo potreboval več kot pet (5) sekund, da bo našel pravi odgovor. Zato boste imeli tudi vi na voljo le pet (5) sekund, da podate svoj odgovor. Ste pripravljeni sprejeti izziv?

©Lava.si

Kakšen je smisel reševanja uganke?

Najprej je pomembno, da so vaši možgani aktivni in zdravi. Zato so vaje, kot so uganke in sestavljanke, zelo koristne. Uganke so namreč odličen način za spodbujanje možganov in uporabo njihovih intelektualnih sposobnosti. Zaradi tega se ne izboljšajo le intelektualna zmogljivost in kognitivne sposobnosti, temveč se znatno zmanjšajo tudi težave, povezane s koncentracijo in spominom. Zelo pomembno je tudi to, da uganke zelo pripomorejo k sprostitvi. Kljub temu, da možgani ob njih delajo, vam omogočajo, da se za nekaj minut sprostite. Ta majhen odmor je potreben za zmanjšanje ravni stresa pred vrnitvijo v službo ali celo po dolgem delovnem dnevu.

Čas je potekel. Ali vam je uspelo najti pravi odgovor?

Milijonarka je ženska na desni! Čestitke tistim, ki so odgovorili pravilno že prvič. Navdušeni smo nad vašo razgledanostjo.

Tisti, ki v razpoložljivem času niste našli pravega odgovora, ne skrbite. Vse vam bomo razložili. Če se je na prvi pogled zdelo, da noben namig ne razkriva rešitve, ste morali ob pozornem pogledu opaziti podrobnost, ki vse spremeni: ženska na desni nosi zobni aparat, zaščitno čelado in ima ameriški slog! To si lahko privošči le bogata oseba. Za lažje razumevanje je tu rešitev v slikah.

©Lava.si

Če vam je bila ta uganka všeč, jo delite na svojih družabnih omrežjih, da bodo srečo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji in družina.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.